Deze bungalows
Deze bungalows
staan in Makkum, Friesland!
Deze bungalows
Deze bungalows
staan in Makkum, Friesland!

Bungalow Friesland
Beach Resort Makkum

U wilt vakantie vieren in een bungalow in Friesland? De mooiste bungalows van Friesland vindt u op bungalowpark Beach Resort Makkum. Alle bungalows zijn aan het water gelegen, ruim opgezet (100-110m2) en hebben een grote eigen tuin. Uw bungalow biedt dus veel privacy, een heerlijke plek om te luieren en prachtig uitzicht over het water. Wilt u nog wat meer ruimte en luxe tijdens uw vakantie? Bekijk dan onze luxe villa's. Een ding is zeker: het wordt een heerlijke vakantie in Friesland.

Vakantie in een bungalow in Friesland

Voor een heerlijke vakantie in een bungalow in Friesland moet u bij Beach Resort Makkum zijn. De allermooiste bungalows in Friesland vindt u op ons bungalowpark. De directe ligging aan het IJsselmeer en het strand maakt Beach Resort Makkum tot een unieke vakantieplek. Het bungalowpark bestaat uit luxe villa's, appartementen en bungalows. Bij de bungalows kunt u kiezen uit 3 verschillende types; bungalow Schakel, bungalow Solo en bungalow Star. Deze bungalows zijn geschikt voor 4, 5 of 6 personen.

 

BUNGALOW AAN HET WATER

Elke bungalow op Beach Resort Makkum is uniek. Zo is er voor iedereen een passende bungalow. Een ding hebben ze wel gemeen; alle bungalows liggen aan het water. Zo vaart u vanuit uw tuin zo het IJsselmeer op. Kies de bungalow die bij u past; geschakeld, vrijstaand of gelijkvloers. En ook qua uitrusting is er volop keuze! U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bungalow met sauna, een bungalow met eigen (vis)steiger of een bungalow met internet. En wilt u de hond meenemen? Kies dan voor een bungalow waar huisdieren zijn toegestaan. Via Zoek & Boek kunt u eenvoudig een selectie maken van de bungalows die aan uw wensen voldoen. Dat wordt een heerlijke vakantie aan het water in Friesland. Let op: voor bepaalde voorkeuren betaalt u een toeslag

 

BUNGALOW MET STEIGER

Alle bungalows liggen aan open vaarwater dat in verbinding staat met het IJsselmeer. Een groot aantal bungalows beschikt over een eigen steiger. U kunt dus uw eigen bootje meenemen op vakantie naar Friesland! Op het bungalowpark kunt u ook kano's en bootjes huren. Wilt u zeker weten dat uw bungalow een steiger heeft? Maak dan een voorkeursboeking en kies via Zoek & Boek zelf uw ideale bungalow in Friesland.

Fantastisch goed verzorgd park!

Een prachtig aangelegd park. Er zijn verschillende type huisjes en ze hebben allemaal hun charme. Met mooi weer kun je zwemmen vanaf je steiger, surfen, zeilen, fluisterbootje varen, waterfietsen, kanoen. Een heerlijk park voor rustzoekers en watersporters! 

Op Zoover beoordeeld met een 10
Geniet van Friesland in een bungalow aan het water
Geniet van Friesland
in een bungalow aan het water