Vrijstaande
Vrijstaande
bungalow aan het water

Bungalow Solo
vakantie aan het water

Ongestoord genieten in een vrijstaande Solo bungalow. Door de unieke ligging aan kreken, heeft elke bungalow een tuin aan het water. Meerdere Solo bungalows zijn voorzien van een aanlegsteiger. Zo vaart u vanaf uw eigen bungalow door allerlei mooie slootjes naar het IJsselmeer. Het hoeft u aan niets te ontbreken op ons bungalowpark. Prachtige natuur, strand, water, het gezellige vissersdorpje Makkum en nog veel meer. Ontdek hoe leuk een vakantie in een Solo bungalow kan zijn.

Solo bungalow voor 4- of 6 personen

Solo bungalow voor 4- of 6 personen

De Solo bungalow is een ruime (110m2), vrijstaande bungalow met een grote tuin, gelegen aan open vaarwater. De indeling van de Solo bungalow is gelijk aan die van de Schakel, alleen bij deze bungalow heeft u geen directe buren dus nog meer privacy.

 
Het basiscomfort van de Solo bungalow

  • Tuin met terras en tuinmeubilair
  • Open keuken met eethoek, standaard voorzien van een magnetron, Senseo- en koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en koel/vriescombinatie
  • Digitale TV
  • Op de 1e verdieping twee of drie 2-persoons slaapkamers
  • Badkamer met ligbad, douche en tweede toilet
  • 2 parkeerplaatsen


Ontdek de unieke extra's per bungalow

Het basiscomfort van elke Solo is gelijk, maar de inrichting en extra’s kunnen per bungalow verschillen. Er zijn bijv. ook Solo bungalows met een sauna of een eigen aanlegsteiger. U kunt een voorkeursboeking maken en een Solo bungalow helemaal naar uw wensen boeken.  

Elke keer op nieuw een mooie vakantie

Wij zijn nu al 9 mal bij jullie op het park geweest en beslist niet voor het laatst. Het bevalt ons en onze kinderen met hun familie ook heel goed. Hartelijk bedankt, dat wij elke keer op nieuw een mooie vakantie mogen hebben.

Familie H., Gastenenquête, September 2018, 6P. Solo
Een Solo bungalow met steiger? Dat kan!
Een Solo bungalow
met steiger? Dat kan!