Prachtig uitzicht
Prachtig uitzicht
vanuit uw Star bungalow

Bungalow Star
Vrijstaand en gelijkvloers

De vrijstaande Star bungalow is omringd door veel groen en heeft veelal een prachtig uitzicht over de natuurrijke omgeving van Beach Resort Makkum en het mooie IJsselmeer. Terwijl u 's avonds nog nageniet van een heerlijke vakantiedag op uw terras, kunt u de zon langzaam in het water zien ondergaan. Alle Star bungalows liggen aan het water, welke uitmondt in het IJsselmeer. Heeft u een bootje of houdt u van vissen? Kiest u dan voor een Star met eigen steiger. 

Star bungalow voor 4-, 5- of 6 personen

Star bungalow voor 4-, 5- of 6 personen

De Star bungalow is de enige gelijkvloerse bungalow in ons aanbod. De bungalow (ca. 100m2) ligt op een royale kavel en beschikt daardoor over een grote tuin welke aan open vaarwater ligt. Vanuit de tuingerichte woonkamer heeft u een prachtig uitzicht.

Basiscomfort of luxe variant

In onze zoek en boek module kunt u zoeken naar verschillende uitvoeringen van een bepaald type vakantiewoning. U heeft de keuze uit een comfortabele of een luxere uitvoering. De luxere uitvoeringen zijn aangegeven met een plus(+). 

Algemene eigenschappen van deze bungalow:

  • Tuin met terras en terrasmeubilair
  • Open keuken met magnetron, Senseo- en koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en koel/vriescombinatie.
  • Een badkamer met ligbad, een badkamer met douche en wastafel, en een apart toilet.
  • CD/DVD-speler, digitale TV, vaatwasser en een was/droogcombinatie.
  • Twee of drie 2-persoons slaapkamers. De 5-persoons Star heeft twee 2-persoons en een 1-persoons slaapkamer. 
  • 2 parkeerplaatsen

 

Ontdek de unieke extra's van elke Star bungalow

De inrichtingskenmerken kunnen per bungalow verschillen. Heeft u behoefte aan bijvoorbeeld een internetaansluiting, eigen steiger, sauna of infraroodcabine? Geen probleem! Via onze zoek en boek kunt u verschillende kenmerken selecteren.

 

Wij gaan zeker terug komen!

Wij hebben het geweldig naar onze zin gehad. Het park is prachtig aangelegd. Ook met een electrobootje kun je heerlijk door het park varen. Het is ook heerlijk rustig op het park. Wij gaan zeker terug komen!

Familie R., Gastenenquête, Augustus 2018, 6p. Star
Bungalow Star aan het water in Makkum, Friesland