Beach Resorts Makkum
oud en nieuw
  • Appartementen, bungalows en villa's
  • Genieten van het 12 uur moment
  • Met wellness mogelijkheden

Genieten van een magisch oud en nieuw aan het IJsselmeer

5, 4, 3, 2, 1...... De klok slaat 00:00. Gelukkig nieuwjaar! Het nieuwe jaar is officieel begonnen. Heeft u nog geen plannen voor oud en nieuw? Kom dan bij Beach Resorts Makkum genieten van een magische vakantie tijdens oud- en nieuwjaarsdag aan het IJsselmeer. Lekker met z'n allen oliebollen eten, genieten van een heerlijk diner 's avonds en 's nachts aftellen naar het 12 uur moment. 's Ochtends kunt u naar het IJsselmeer of de Waddenzee fietsen of wandelen en meedoen aan de welbekende nieuwjaarsduik. Met wie komt u genieten van een vakantie tijdens oud en nieuw?

Het afsteken van vuurwerk is helaas verboden op het gehele park Γ©n de bijbehorende stranden. De reden hiervoor is dat wij graag rekening willen houden met alle aanwezige gasten op het bungalowpark (zowel mensen als dieren) en omdat veel villa's op ons park over een rieten dak beschikken. Hierbij is het brandgevaar door vuurwerk groter. Indien u op Oudejaarsavond zelf vuurwerk af wilt steken, verzoeken wij u om dit buiten het resort te doen.

Β 

 

Boek een vakantie tijdens oud en nieuw ‡

 
 

Uw verblijf met oud en nieuw

U kunt oud en nieuw vieren bij Beach Resorts Makkum in een luxe villa, mooie bungalow of gezellig appartement. De accommodaties liggen direct aan, of vlak bij, het IJsselmeer en luxe ingericht. Wilt u optimaal ontspannen tijdens uw vakantie met oud en nieuw? Kies dan voor een accommodatie met wellness mogelijkheden! Ga voor een vakantie met de familie, het gezin of gewoon lekker met z'n tweetjes. Beach Resorts Makkum heeft een prachtige omgeving die u kunt ontdekken tijdens uw vakantie met oud en nieuw. Ga er bijvoorbeeld een dagje tussen uit naar één van de Friese steden of maak mooie wandel- en fietstochten. Er is voor ieder wat wils! Met wie komt u vakantie vieren met oud en nieuw?