Beach Resorts Makkum
Herfstvakantie Makkum

Vier de herfstvakantie in Friesland

  • Ontspannen in een luxe accommodatie
  • Met maximaal 12 personen
  • Aan het IJsselmeer in Friesland

KomΒ uitwaaien aan het IJsselmeer tijdens de herfstvakantie

Wilt u graag even helemaal ontspannen tijdens een herfstvakantie in Friesland? Kom dan heerlijk uitwaaien bijΒ het strand van Makkum!Β Beach Resorts Makkum ligt aan het IJsselmeer en is daardoor een heerlijke uitvalsbasis voor een vakantie in het naseizoen. Daarnaast is Friesland rijk aan cultuur, dus ook cultuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Ons park beschikt over verschillende accommodaties voor maximaal 12 personen. Er is voor iedereen een perfecte accommodatie te vinden. Of u nu wakker wilt worden met een prachtig uitzicht over het IJsselmeer of kiest voor een villa met wellness, u hebt gegarandeerd een ontspannen herfstvakantie aan het IJsselmeer.

Zoek en boek uw herfstvakantie in Friesland‡︎

 

Kom tot rust in uw vakantiehuis in de herfstvakantie

De herfstvakantie is een heerlijk moment om samen te genieten in een vakantiehuisje aan het water. Bij Beach Resorts Makkum hebben we prachtige accommodaties voor iedereen. We hebben onder andere villa's, bungalows en appartementen. Wilt u een prachtig uitzicht hebben op het IJsselmeer vanaf uw balkon? Boek dan een appartement. Wilt u liever het IJsselmeer van dichterbij bekijken en heeft u een eigen boot? Bekijk dan ons aanbod vakantiehuizen met een aanlegsteiger. Wanneer u net een prachtige herfstwandeling hebt gemaakt dan wilt u natuurlijk opwarmen, hoe fijn is het dan om een vakantiehuis te hebben met een eigen sauna of hottub. Waar u ook voor kiest bij Beach Resorts Makkum, u kunt op en top genieten van elkaar in een vakantiehuis tijdens de herfstvakantie.

 

Uw accommodatie:

  • Voor maximaal 12 personen
  • Aan het strand en het IJsselmeer
  • Optioneel met wellness faciliteiten
  • Te boeken met aanlegsteiger
  • Huisdiervriendelijke accommodaties
  • Met uitzicht op het IJsselmeer
 

Activiteiten in de herfstvakantie‡︎

Strandhuys Makkum

Kom genieten bij Strandhuys Makkum, een prachtig restaurant met een huiselijke sfeer. Kom gezellig lunchen, borrelen of dineren aan het IJsselmeer.
 

Uitje Alpaca World

Bezoek Alpaca World Friesland! Bij Alpaca World Friesland kunt u genieten en heerlijk tot rust komen in het gezelschap van de alpaca's.
 

Faciliteiten op het resort

Op het park kunt u midgetgolfen, tennissen, fietsen & nog veel meer! Voor mooie fiets en wandelroutes kunt u terecht bij de receptie. Ze denken graag met u mee.
 

To do's tijdens de herfstvakantie aan het IJsselmeer

Kom je de herfstvakantie doorbrengen bij Beach Resorts Makkum? Dan kunnen wij je een onvergetelijke vakantie garanderen! Dankzij de vele faciliteiten op ons park is er voor jong en oud genoeg te beleven. Maak een herfstige wandeling langs de waterrand van het IJsselmeer, stap op de fiets en ontdek wat de omgevingΒ te bieden heeft of speel een potje tennis of midgetgolf. Aan het eind van de middag kunt u heerlijk opwarmen bij ons sfeervolle restaurant met een kop warme chocolademelk. Of kom smakelijk genieten van een hapje en een drankje!

 
 
 
 

Ontdek de accommodaties van Beach Resorts Makkum ‡︎