Captain's Shop
Captain's Shop
zeker een bezoekje waard

Souvenirs
en meer!

In de Captain's Shop kunt u heerlijk neuzen tussen de souvenirs. In de shop vindt u allemaal leuke hebbedingetjes, zoals vuurtorens, schelpen maar ook grote modelschepen en gezellige lampjes. En wilt u een berichtje sturen naar familie of vrienden? Wij hebben een groot assortiment ansichtkaarten en flessenpost die u gelijk bij de receptie kunt laten frankeren. Wel zo handig!

Cadeautje voor de thuisblijvers?

Cadeautje voor de thuisblijvers?

Of een cadeautje voor u zelf? In de Captain's shop zijn allerlei leuke 'hebbedingetjes' te koop. Tijdens uw verblijf moet u zeker even gaan kijken.

 

Naast allerlei leuke nautische gifts zijn er ook mooie strandtassen, sleutelhangers en zelfs heerlijke badjassen te koop. Voor een kaartje voor de thuisblijvers bent u in de Captain's Shop aan het goede adres. U kunt hier zelfs echte flessenpost versturen. 

Handgemaakte sieraden

Handgemaakte sieraden

Ook voor mooie sieraden kunt u nu terecht bij Beach Resort Makkum. Alle sieraden zijn gemaakt van half edelstenen/parels/ kristal/ sea shell of een combinatie hiervan. Verwen uw vrouw, vriendin, moeder, dochter of tante met een van de mooie sieraden uit de vitrine!  

 

Tijdens de weekenden wil het nog wel eens druk zijn bij de receptie. Wanneer u onze souvenirshop doordeweeks bezoekt, hebben onze medewerkers dan ook meer tijd om u van dienst te zijn.