Altijd plezier
Altijd plezier
op het bungalowpark

Zoveel te doen
op het bungalowpark

Een rondje midgetgolf, een potje tennis op de all-weather tennisbanen of een bootje huren bij onze Captain's Bikes en Boats. Bij de receptie kunt u 's ochtends terecht voor uw krantje en op de terugweg neemt u lekker vers afgebakken broodjes bij ons hoofdgebouw, Captain's Club mee. Kortom; er is van alles te doen op ons bungalowpark. In de winter (november - maart) gelden aangepaste openingstijden.

Tips voor uitstapjes

Tips voor uitstapjes

Beach Resort Makkum biedt alle ingrediënten voor een heerlijke ontspannen verblijf: een fijne accommodatie, strand, water en allerlei faciliteiten op het park. U hoeft het park dus eigenlijk niet af. Maar ook de omgeving van het park is zeker het ontdekken waard. Gelegen in Zuid-West Friesland kunt u vanaf ons bungalowpark alle kanten op! Ontdek Friesland en bezoek de 11-steden, een van de vele musea of een attractiepark in de omgeving. Friesland biedt voor elk wat wils! Tips voor leuke uitstapjes in de omgeving vindt u hier

Fantastisch goed verzorgd park

Met mooi weer kun je zwemmen vanaf je steiger, surfen, zeilen, bootje varen, waterfietsen, kanoen. Er is midgetgolf, een heerlijk terras aan het water, een tennisbaan en fitness.  

Beoordeeld op Zoover met een 10
Een kano huren en het park vanaf het water bekijken
Een kano huren
en het park vanaf het water bekijken