Rietgedekte villa
Rietgedekte villa
in een duinlandschap

Luxe vakantievilla
vlakbij het strand

Wilt u er echt even helemaal tussenuit? Even weg van alles? In de sfeervolle Duinvilla zal dit zeker geen probleem zijn. Slechts een paar meter lopen vanaf uw Duinvilla en u staat al op het IJsselmeer strand! Hier kunt u heerlijk surfen, zeilen,  wandelen, lekker uit eten of een terrasje pakken aan het mooie IJsselmeer. Of brengt u een bezoekje aan het gezellige watersportdorp Makkum of één van de leuke musea, welke Friesland te bieden heeft.

Duinvilla voor 4-, 6-, 7- of 8-personen

Duinvilla voor 4-, 6-, 7- of 8-personen

De Duinvilla is een vrijstaande sfeervolle villa (130m2) met twee terrassen om volop te genieten van de rust en de ruimte rondom uw woning. De villa ligt in een duinlandschap en daardoor niet direct aan het water, maar wel dichtbij het strand. Dit maakt deze vakantievilla ideaal voor een verblijf met kinderen.

  

Basiscomfort of luxe variant

In onze zoek en boek module kunt u zoeken naar verschillende uitvoeringen van een bepaald type vakantiewoning. U heeft de keuze uit een comfortabele of een luxere uitvoering. De luxere uitvoeringen zijn aangegeven met een plus(+).  

 

Algemene eigenschappen van de Duinvilla 

  • Heerlijke tuin met 2 terrassen en verstelbare tuinstoelen met kussens
  • Open keuken met o.a. vaatwasser, Senseo- en koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en koel/vriescombinatie. 
  • Badkamer met ligbad en douche
  • 4p. Duinvilla: twee 2-persoons slaapkamers 
  • 6p. Duinvilla: drie 2-persoons slaapkamers
  • 7p. Duinvilla: drie 2-persoons slaapkamers, waarvan een op de begane grond, en een 1-persoons slaapkamer
  • 8p. Duinvila: vier 2-persoons slaapkamers, waarvan een op de begane grond
  • 2 parkeerplaatsen
  • Niet direct aan het water 

 

Ontdek de unieke extra's per villa

Het basiscomfort van elke Duinvilla is gelijk, maar de inrichting en extra’s kunnen per villa verschillen. Heeft u behoefte aan bijvoorbeeld een sauna/infraroodcabine, whirlpool, extra badkamer, zonnebank, buitendouche, garage of ligplaats? U kunt een voorkeursboeking maken en een Duinvilla helemaal naar uw wensen boeken. 

Een "thuisgevoel" met veel er op en er aan.

Sinds 2009 bezoeken wij het park. Nadat wij onze keuze (vanaf de 2e keer) lieten vallen op een duinvilla was het verblijf een "thuisgevoel" met veel er op en er aan. De rust en de vele mogelijkheden binnen en buiten het park maken jaarlijks ons weekje Beach resort Makkum compleet. Daarom vinden wij het steeds weer fijn om op uw resort en in Makkum "te gast" te zijn. We komen vast weer terug.

Heer V., Gastenenquête, Juni 2017, Duinvilla
Lekker genieten bij de haard
Lekker genieten
bij de haard