Beach Resorts Makkum

Vakantiewoning kopen aan het IJsselmeer in Nederland 

Zit u erover na te denken om een vakantiewoning te kopen in Nederland? Goed idee! Het kopen van een tweede huis in Nederland wordt tegenwoordig namelijk steeds populairder. U geniet op een prachtig resort op een unieke locatie aan het water én profiteert van een meerjarig gegarandeerd rendement.

Benieuwd naar de mogelijkheden? ⤵

De mogelijkheden voor het kopen van een vakantiewoning

Bij het kopen van een vakantiewoning is het vaak mogelijk om de woning te verhuren of om zelf gebruik te maken van de woning. Dit betekent wel dat wanneer u een vakantiewoning koopt voor de verhuur, u zelf geen gebruik mag maken van de woning. Hetzelfde geldt wanneer u een vakantiewoning koopt voor eigen gebruik. U mag deze dan niet verhuren.

Het unieke en mooie aan de vakantiewoningen bij Beach Resorts Makkum is dat u ervoor kunt kiezen om dit te combineren. U maakt gebruik van de woning wanneer u wilt, en wanneer u er geen gebruik van maakt zorgen wij ervoor dat uw vakantiewoning wordt verhuurt aan vakantiegangers. De verhuur hiervan wordt bovendien volledig verzorgd door een professionele partner, waar we al ruim 25 jaar mee werken.

Swipe voor meer foto's ➣➣

Moderne appartementen

Beach Resorts Makkum Vastgoed beschikt over diverse duurzame appartementen, geschikt voor maximaal 8 personen. De appartementen zijn modern ingericht en vanuit het appartement heeft u een schitterend uitzicht over het IJsselmeer. Als eigenaar van het appartement maakt u ook nog eens onbeperkt gebruik van de luxe hotelfaciliteiten die zich op het resort bevinden. Dankzij onder andere een warmtepomp en zonnepalen is dit een duurzame investering!

Appartementen

Sfeervolle villa's

Naast appartementen beschikt Beach Resorts Makkum Vastgoed ook over vrijstaande vakantievilla's, geschikt voor maximaal 12 personen. De vakantievilla's zijn compleet ingericht met een open keuken, ruime slaapkamers en gezellige woonkamer. Ook beschikken de villa's over een royale tuin. De villa's bevinden zich op een steenworp afstand van het strand. Bovendien zijn enkele villa's voorzien van een heerlijke sauna, jacuzzi en/of ligbad.

Villa

Waarom Beach Resorts Makkum Vastgoed?

✔ Unieke locatie aan het IJsselmeer in Friesland

✔ Luxe appartementen en sfeervolle villa's

✔ Voor verhuur, eigen gebruik of een combinatie van beide

✔ Verhuur volledig verzorgd door een professionele partner

✔ U profiteert van een meerjarig gegarandeerd rendement