Start de dag
Start de dag
met een heerlijk ontbijt

Broodjes
bestellen

Ontbijten in uw eigen bungalow, villa of appartement? Via onze app kunt u  één dag van te voren verse broodjes bestellen. Deze liggen dan de volgende dag voor u klaar bij de receptie. In verband met het Coronavirus is het tot 6 april niet mogelijk om broodjes te bestellen.

Broodjes bestellen en afhalen?

Van november tot maart kunt u alleen broodjes op bestelling afhalen.

Wilt u liever ontbijten in uw eigen vakantiewoning, maar geen zin om zelf verse broodjes te bakken? Bestel dan eenvoudig verse broodjes één dag van te voren. Bij aankomst ontvangt u van de receptie het 'broodjesbestelformulier'. Lever dit bestelformulier uiterlijk 1 dag van tevoren in bij de Snack Corner of bij de receptie, dan ligt uw bestelling klaar tussen 08:30 – 10:00 uur bij de Captain's Snack Corner.

 

U kunt ook broodjes bestellen via onze Makkum Beach App. Via de app kunt u tot 17.00 uw bestelling doorgeven voor de volgende dag. U kunt de "Makkum Beach" App zowel in de Apple App Store als in de Google Play Store downloaden.

 

U kunt uw bestelling afrekenen bij het afhalen van uw broodjes (niet afgehaalde bestellingen worden met de borg verrekend). Wij vragen u vriendelijk alle geplaatsten bestellingen binnen bovengenoemde tijden af te halen. Niet afgehaalde bestellingen moeten wij anders met de borg verrekenen.

 

*In het naseizoen hanteert de captain's Snack Corner aangepaste openingstijden. Indien deze gesloten is liggen uw broodjes klaar bij de receptie.

 

Telefonische bestellingen zijn helaas niet mogelijk. 

Aanbod en alternatief

Aanbod en alternatief

Haal dagelijks verse broodjes. Hierbij kunt u kiezen uit:

  • Kaiserbroodjes
  • Pistolet (wit en/of bruin)
  • Croissants
  • Stokbrood (wit en/of bruin)
  • Fries suikerbrood
  • Krentenbrood
  • Landbrood (wit en/of bruin)

Bestellingen zijn alleen via de app mogelijk.

 

Een goed alternatief?:

Wilt u liever uitgebreid ontbijten, dan is dit mogelijk in restaurant Strandhuys Makkum (direct aan het IJsselmeerstrand). Strandhuys Makkum is gevestigd in het Strandhotel Vigilante. Met de kortingspas die u krijgt bij aankomst, ontvangt u maar liefst 10% korting!

Strandhuys Makkum: Genieten aan het IJsselmeer
Strandhuys Makkum:
Genieten aan het IJsselmeer