Midgetgolf
Midgetgolf
een gezellig spel voor jong en oud

Actief
tijdens de vakantie

Wilt u tijdens uw vakantie lekker actief bezig zijn? Wat dacht u van een potje tennis of midgetgolf? Of lekker met een (elektrische) huurfiets er op uit. Door de waterrijke omgeving is er ook volop watersport; zwemmen, vissen, surfen, kitesurfen of catamaranzeilen. Kortom; genoeg actie tijdens uw vakantie!

Vissen

Vissen

Als u van vissen houdt, moet u zeker de hengels meenemen op vakantie! De binnenwateren van het bungalowpark staan in directe verbinding met het IJsselmeer. Snoek, baars en snoekbaars, maar ook karpers zitten volop in deze wateren op het park. U kunt dus zo vanaf uw bungalow de hengel uitgooien! Uiteraard moet u wel een vispas hebben. 

Zin in een visvakantie? Lees meer

Surfen, kitesurfen en zeilen

Surfen, kitesurfen en zeilen

Het bungalowpark ligt direct aan het IJsselmeer. Omdat het IJsselmeer tot ver uit de kust kniediep is en er vaak een goede wind staat, is het een ideale locatie om te watersporten. Surfen, kitesurfen maar ook catamaranzeilen wordt volop gedaan. Wilt u leren surfen of kitesurfen tijdens uw vakantie in Makkum? Dat kan! Er zijn meerdere goede (kite-) surfscholen in Makkum. Lees meer 

Partijtje tennis?

Partijtje tennis?

Bij de ingang naast de parkeerplaatsen vindt u twee all-weather tennisbanen. Deze zijn het hele jaar door te gebruiken. Bij onze receptie kunt u een baan reserveren en rackets en ballen huren of kopen.

 

Bent u een echte tennisliefhebber? Koop dan de Tennis strippenkaart. Deze is er voor 5- en voor 10 uren en heeft een geldigheidsduur van 1 jaar. Bij een strippenkaart van 10 uren loopt uw korting op tot meer dan 50% ten opzichte van het reguliere tarief! De kaart is verkrijgbaar bij de receptie.

Midgetgolf, een echt familiespel

Midgetgolf, een echt familiespel

Midgetgolf is geschikt voor jong en oud en is daarmee een echt familiespel! Achter het hoofdgebouw ligt een prachtige midgetgolfbaan waar u zomaar een paar uurtjes bezig bent. Oefen de juiste 'swing' en speel een 'hole-in-one'. Voor sticks, balletjes en scorekaarten kunt u terecht bij ons verhuurcentrum, Captain's Bikes en Boats. Indien het verhuurcentrum gesloten is, kunt u ook terecht bij de receptie.

Captain's Games

Captain's Games

Zit het weer even niet mee? Dan hebben we ook indoor-activiteiten in de Captain's Games. Hier staan een aantal spel-/behendigheidsautomaten waaronder:  

  • Playstation
  • Extreme Shock
  • Air-hockeytafel
  • Snookertafel

Captain's Games bevindt zich in het hoofdgebouw. Voor de kleintjes is er een kinderhoekje met Disneyfilms en Lego.

Zwemmen

Zwemmen

Wanneer het mooi weer is, heeft u het grootste zwembad van Friesland op loopafstand, namelijk het IJsselmeer. Tot vrij ver uit de kust komt het water nog tot kniediepte. Heerlijk zoet water dat tweewekelijks gecontroleerd wordt door de provincie. 

 

Mocht het wat minder mooi weer zijn, dan kunt u ook naar één van de zwembaden in de omgeving.

 

Daag elkaar uit voor een potje tennis
Daag elkaar uit
voor een potje tennis