Op het park
Op het park
zijn vele sportveldjes aanwezig

Sport en spel
Voor jong en oud

Rondom het hoofdgebouw zijn verschillende activiteiten opgezet. U vindt hier twee tennisbanen, midgetgolf, tafeltennis en een volleybal veldje. Door de ruime opzet van het park zijn er meerdere grasveldjes te vinden waar u met de kinderen lekker kunt voetballen. Tijdens de winter wordt er zelfs geschaats op het bungalowpark.

 

 

Tennis

Bij de ingang naast de parkeerplaatsen vindt u twee all-weather tennisbanen. Deze zijn het hele jaar door te gebruiken. Bij onze receptie kunt u een baan reserveren en rackets en ballen huren of kopen.

 

Bent u een echte tennisliefhebber? Koop dan de Tennis strippenkaart. Deze is er voor 5 uren en voor 10 uren en heeft een geldigheidsduur van 1 jaar. Bij een strippenkaart van 10 uren loopt uw korting op tot 33% ten opzichte van het reguliere tarief! De kaart is verkrijgbaar bij de receptie.

Midgetgolf

Midgetgolf is geschikt voor jong en oud en is daarmee een echt familiespel! Achter het hoofdgebouw ligt een prachtige midgetgolfbaan waar u zomaar een paar uurtjes bezig bent. Oefen de juiste 'swing' en speel een 'hole-in-one'.

 

Voor sticks, balletjes en scorekaarten kunt u terecht bij ons verhuurcentrum, Captain's Bikes en Boats. Indien het verhuurcentrum gesloten is, kunt u ook terecht bij de receptie.

Voetbal

Voetbal is de populairste balsport van Europa en mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de vakantie. Kinderen vermaken zich uren op één de vele grasveldjes op het park. In het begin van het park aan de Middelgronden is een klein sportveldje met met o. a. twee mini-doelen (hoogte: circa 1 m).

 

 

 

 

Volleybal

Volleybal, deze typische vakantiesport is geschikt om met zijn tweeën te spelen of met een grotere groep. Het volleybalveldje is te vinden op het sportveldje aan de Middelgronden.

Basketbal

Basketbal kun je natuuurlijk ook bij ons op het park spelen. Hiervoor heb je niet een heel groot team nodig want er zijn verschillende spelvariaties waarbij je tegen 1, 2, 3 of vier spelers speelt. Wie het eerste 21 punten haalt wint het spel!

 

 

 

Tafeltennis (buiten)

Een potje tafeltennis in de buitenlucht is erg populair bij de kinderen. Bij deze sport is niet alleen uw slagkracht belangrijk, maar vooral snelheid, reactievermogen en flexibiliteit. Normaal speelt u tafeltennis met z’n tweeën, maar met verschillende spelvariaties kunt u ook met meer dan 10 mensen spelen.

 

Naast onze midgetgolfbaan vindt u een tafeltennis, waar u deze heerlijke sport kan beoefenen.

Vliegeren

Vliegeren is leuk voor jong en oud. Geniet samen met uw kinderen op het strand en tel de loopings die zijn gemaakt. Vliegeren kan ook de eerste stap zijn om te leren kitesurfen. De basisbeginselen zijn namelijk gelijk!

 

Geen vlieger meegenomen van huis? Geen probleem, op de boulevard van Makkum zijn verschillende winkeltjes die vliegers in alle soorten en maten aanbieden.

 

 

 

 

 

Schaatsen

Zodra de temperaturen onder het vriespunt dalen gaan de Friese harten al sneller kloppen. De Elfstedentocht is dan ook een jaarlijks thema dat terugkeert op de Nederlandse TV. In de winter van 2018 konden gasten zelfs een paar dagen schaatsen op het park, dat is toch genieten! Bind uw schaatsen om op uw eigen aanlegsteiger en geniet van vele uren schaatsplezier!

CAPTAIN'S GAMES

Zit het weer even niet mee? Dan hebben we ook indoor-activiteiten in de Captain's Games. Hier staan een aantal spel-/behendigheidsautomaten waaronder:  

  • Playstation
  • Extreme Shock
  • Air-hockeytafel
  • Snookertafel

Captain's Games bevindt zich in het hoofdgebouw. Voor de kleintjes is er een kinderhoekje met Disneyfilms en Lego.

 

Let op: Onze Captain's Games zijn alleen toegankelijk wanneer onze receptiegebouw op Langezand 2 geopend is. De openingstijden van de receptie vind je hier

Vakantie aan het IJsselmeer!
Vakantie
aan het IJsselmeer!