Sport Connect

Sport Connect
In Makkum

Sport Connect is een nieuwe en kleinschalige sportschool met een breed scala aan trainings mogelijkheden. Heerlijk, een goede workout op je weekendje weg of in je vakantie.🏋️ Ga voor een dagpas of kies één van de abonnementen voor als je wat langer op vakantie bent of hier een huisje hebt.

Wie zijn wij

Sport Connect biedt een veilige en huiselijke sfeer aan en geeft elke sporter de ruimte om aan zijn/haar doel(en) te werken, zowel geestelijk als lichamelijk.

 

Naast de bekende traditionele fitnessapparatuur introduceert Sport Connect haar unieke Egym concept. Egym is een circuit van acht krachttoestellen en vier flexibiliteitstoestellen die met elkaar een ultieme en volledige training aanbieden voor het hele lichaam. De trainer stelt eenmalig alle toestellen voor je in. Alle persoonlijke gegeven, zoals zitpositie, rugleuning en trainingsweerstand worden automatisch bewaard en bijgehouden op jouw eigen persoonlijke polsbandje.

 

De Egym apparatuur is zo geautomatiseerd dat elke sporter op hetzelfde moment traint én wisselt van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout hebt gedaan. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touch-display trainingsinstructies, waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoord. Je traint dus snel, effectief en vooral met heel veel plezier!

 

Beach Resort Makkum | Langezand 2C | 8754 HR Makkum
tel + 31 648 123 439

openingstijden
MAANDAG - VRIJDAG 08:00 - 21:00
ZATERDAG 08:00 - 13:00