Gastvrij genieten
Gastvrij genieten
aan het IJsselmeer

Strandhuys Makkum
Gastvrij genieten

Wilt u samen met uw partner, vrienden of met het hele gezin een heerlijke avond uit eten? Dan bent u aan het juiste adres bij Strandhuys Makkum, voorheen beter bekend als Beach Hotel de Vigilante. Het restaurant is volledig gerenoveerd en voorzien van een nieuwe moderne inrichting. Geniet van goed eten, een sfeervolle inrichting en enthousiast personeel.

 

 

Strandhuys Makkum

Het vernieuwde restaurant “Strandhuys Makkum” biedt een sfeervolle ambiance voor een gezellige avond uit. Maar ook voor een heerlijke lunch na een actieve strandwandeling bent u hier aan het juiste adres. Dit stijlvolle restaurant ligt op slechts een paar minuten lopen vanaf Beach Resort Makkum en is via het strand te bereiken.

Gelokaliseerd aan de rechterkant, vlak voor appartementencomplex Zuiderzeestate, vindt u het compleet vernieuwde restaurant. Vanuit het restaurant heeft u een prachtig uitzicht op het IJsselmeer en tijdens de zonnige dagen kunt u heerlijk genieten op het terras. Strandhuys Makkum kan worden omschreven als het nieuwe hoogtepunt op de boulevard van Makkum.  

 

 

Het restaurant is smaakvol ingericht en heeft een modern industrieel design. Er is gebruikt gemaakt van verschillende materialen en natuurlijke kleuren. Het middelpunt van het restaurant is de grote bar waar u heerlijk kunt genieten van een uitgebreide selectie aan drankjes. Vanuit het restaurant heeft u zicht op de open keuken. In de middag kunt u genieten van verschillende lunchgerechten en in de avond wordt er een heerlijk diner a-la carte geserveerd.

Strandhuys Makkum vindt het belangrijk om veel aandacht aan het gebruik van verse en hoogwaardige ingrediënten uit de regio te besteden. Geniet van heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten bereid met streekproducten. Wilt u na het eten nog even lekker loungen? Aan de bar of bij het lounge gedeelte met open haard kunt u nog heerlijk even nagenieten met een kopje koffie of alcoholische versnapering.

 

 

Heerlijk gegeten

Heerlijk gegeten in het vernieuwde restaurant. Wat is het mooi geworden!

Facebook-recensie, Strandhuys Makkum, Februari 2018
Wees welkom en voel u thuis
Wees welkom
en voel u thuis