Heerlijke wandeling
Heerlijke wandeling
maken met uw hond?

Hondenlosloopgebied
met verschillende strandjes

Het hondenlosloopgebied tegenover bungalowpark Beach Resort Makkum is een perfecte plek om heerlijk te wandelen met uw hond tijdens een vakantie in Makkum. Hier kan uw trouwe viervoeter zich helemaal uitleven in het hoge gras of een verfrissende duik nemen. Het hondenlosloopgebied heeft verschillende kleine strandjes waar uw hond te water kan gaan. Bekijk de fotogalerij om een indruk te krijgen van het hondenlosloopgebied.

Hondenlosloopgebied met verschillende strandjes

Gaat u samen met uw hond op vakantie? Het water- en natuurrijke Friesland vormt bij uitstek een perfecte vakantiebestemming voor deze natte neuzen. Er zijn verschillende losloopgebieden aanwezig, evenals verschillende strandjes waar uw viervoeter lekker kan ravotten.

 

Hondenlosloopgebied in Beach Resort Makkum

Tegenover vakantiepark Beach Resort Makkum ligt een losloopgebied voor hond(en). Dit gebied leent zich goed voor een heerlijke wandeling in het mooie Friesland. Uw hond dartelt vrolijk blaffend door het hoge gras, speelt met andere honden en u ontmoet andere hondenliefhebbers van Beach Resort Makkum.

 

Maar dat is niet alles: in dit hondenlosloopgebied vindt u ook verschillende strandjes. Hier plonst uw hond zo het water in. Of geniet daar van een uitbundig partijtje frisbee met uw hond! Bekijk de fotogalerij om een indruk te krijgen van dit geweldige hondenlosloopgebied.

 

Andere losloopgebieden in Friesland

Ook op het grote strand van Beach Resort Makkum mogen honden zich heerlijk uitleven. Dit geldt voor de periode van 1 oktober tot 15 april. Wel dient u uw hond aan te lijnen, net zoals in het park zelf.

 

Wilt u naar een ander strand waar uw hond los mag? Neem dan zeker een kijkje in het nabijgelegen strand van Harlingen. Hier kan uw viervoeter tot en met 1 mei los ronddartelen en kuilen graven in het zand. Na 1 mei moeten honden hier aan de riem gehouden worden.

 

Losloopgebieden in de natuur van Friesland

Zoals u merkt is bij Beach Resort Makkum uw hond meer dan welkom. We bieden een ruim assortiment aan bungalows die zeer geschikt zijn voor een vakantie met uw viervoeter. Wat dacht u van een villa direct aan het strand gelegen? Of een bungalow met eigen steiger? Of een vakantiehuis direct aan het IJsselmeer? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele soorten accommodaties waar uw hond met u mee mag op vakantie. Kortom; als u een ideale vakantiebestemming zoekt voor uw vakantie met de hond, dan heeft u die hierbij gevonden!

 

Kijk hier voor de beschikbare vakantiehuizen.

De hond springt er zo in, gooit u de bal?
De hond springt
er zo in, gooit u de bal?