De hond mag mee
De hond mag mee
op vakantie!

Op vakantie
in Nederland mét uw hond

U wilt op vakantie in Nederland en u wilt de hond ook mee? Kom dan naar Beach Resort Makkum! Honden zijn welkom in een groot aantal vakantiehuizen op ons vakantiepark. De hond mag dus lekker mee op vakantie! De omgeving van het vakantiepark leent zich ook uitstekend voor lange wandelingen met uw hond door de natuur. Na afloop is er natuurlijk niets lekkerder dan een duik in het IJsselmeer! Een overzicht van alle vakantiehuizen waar honden welkom zijn, vindt u hier.

De hond mag mee op vakantie

Samen met de hond genieten van vakantie aan het water

De hond hoort natuurlijk bij de familie en daarom mag deze niet ontbreken tijdens uw vakantie in Nederland. Bij Beach Resort Makkum is dit geen enkel probleem; honden zijn toegestaan in een groot aantal vakantiehuizen op ons vakantiepark. 

 

Tegenover het park ligt een losloopgebied voor honden. Daar kunnen ze zich heerlijk uitleven. Van 1 oktober - 15 april mag u ook met de hond het strand op. Lekker samen "pootje baden" of zwemmen in het IJsselmeer. Op het strand moet uw hond wel aangelijnd zijn. Dit geldt ook op het park.

Klik op 'Bekijk accommodaties' en u krijgt een overzicht van alle accommodaties waar huisdieren zijn toegestaan zodat u gelijk uw vakantie met hond kunt boeken. Natuurlijk kunt u voor het reserveren van uw 'honden vakantie' ook altijd contact met de receptie opnemen: Tel. +31 (0)515 - 23 22 85

OP VAKANTIE MET DE HOND? WAT DACHT U VAN EEN BUNGALOWPARK AAN HET IJSSELMEER?

Bungalowpark Beach Resort Makkum in Friesland is een ideale vakantiebestemming wanneer u de hond mee wilt nemen op vakantie. In het merendeel van onze accommodaties is uw huisdier (en zelfs 2) van harte welkom! Dat is ook logisch want een verblijf op ons bungalowpark is ook bijzonder geschikt met huisdier. Afgezien van de ruimte die onze accommodaties u en uw hond bieden, is ook de ligging van ons bungalowpark ideaal voor een vakantie met hond.

Ons bungalowpark ligt namelijk direct aan een natuurgebied waar u heerlijk samen kunt wandelen. En van oktober - april is uw hond ook welkom op het strand! Heerlijk uitwaaien langs het strand en de hond kan lekker zwemmen in het IJsselmeer. Eigenlijk is het meer 'pootje baden' dan zwemmen aangezien het IJsselmeer tot ver uit de kust kniediep is. Ook ideaal voor een vakantie met kinderen dus! Kortom; als u een ideale vakantiebestemming zoekt voor uw vakantie met de hond, dan heeft u die hierbij gevonden! 

Zelfs voor onze honden een topvakantie

Onze honden hadden in de villa voldoende ruimte, ook om te spelen. Op het park met de honden wandelen (aangelijnd, maar geen probleem), ruimte genoeg, poepbakken zijn aanwezig, en buiten het seizoen mag je ook op de stranden wandelen. Pal tegenover het park ligt een hondenlosloopgebied om een water heen. Daar konden de honden lekker los rennen en spelen.

Groet Willem en Margo, poot Dushi en Jameelah
De hond gaat altijd mee op vakantie naar Makkum
De hond gaat altijd
mee op vakantie naar Makkum