De hond mag mee
De hond mag mee
op vakantie!

Op vakantie
in Nederland mét uw hond

U wilt graag op vakantie in Nederland met al uw gezinsleden. Uw trouwe viervoeter hoort daar natuurlijk ook bij! Uw hond mag dan ook zeker niet ontbreken tijdens uw vakantie in Friesland. Bij Beach Resort Makkum begrijpen wij dat. Daarom zijn in een groot aantal vakantiehuizen op ons vakantiepark honden gewoon toegestaan.

De hond mag mee op vakantie

Samen met de hond genieten van vakantie aan het water

De hond hoort natuurlijk bij de familie en daarom mag deze niet ontbreken tijdens uw vakantie in Nederland. Bij Beach Resort Makkum is dit geen enkel probleem; honden zijn toegestaan in een groot aantal vakantiehuizen op ons vakantiepark. 

 

Tegenover het park ligt een losloopgebied voor honden. Daar kunnen ze zich heerlijk uitleven. Van 1 oktober - 15 april mag u ook met de hond het strand op. Lekker samen "pootje baden" of zwemmen in het IJsselmeer. Op het strand moet uw hond wel aangelijnd zijn. Dit geldt ook op het park.

Klik op 'Bekijk accommodaties' en u krijgt een overzicht van alle accommodaties waar huisdieren zijn toegestaan zodat u gelijk uw vakantie met hond kunt boeken. Natuurlijk kunt u voor het reserveren van uw 'honden vakantie' ook altijd contact met de receptie opnemen: Tel. +31 (0)515 - 23 22 85

 

Een paar dagen heerlijk weg met de hond

Niet alleen mag uw hond met u mee op vakantie, ook is er op Beach Resort Makkum van alles te doen met uw huisdier. Wat dacht u van een lange wandeling door de prachtige Friese natuurgebieden? Of van samen zwemmen in het IJsselmeer? Jazeker, uw hond mag ook lekker te water van oktober tot april. En omdat het IJsselmeer tot ver uit de kust kniediep is, is het water veilig voor hond én kind.

 

Watersport vanuit Makkum in een bungalow met de hond

Uw hond speelt met de golven in de branding; uw kinderen spelen met de wind en hun vlieger; en u? U speelt met de weerelementen en uw board. Of dit board nu een kitesurfboard is, windsurfboard of sup-board: u geniet hoe dan ook van de ideale watersportvakantie in Makkum! Ons enorme watersportaanbod vindt u hier. We bieden u een zeer compleet aanbod van activiteiten in de prachtige natuur rondom Makkum, en u verblijft direct aan het IJsselmeer.

 

Visvakantie in Nederland met hond

Niet alleen surfers, maar ook vissers kunnen hun hart ophalen bij Beach Resort Makkum. De Friese wateren op en rond ons park staan bekend om grote aantallen (roof)vissen. Denk hierbij aan vissen zoals snoek(baars), karper, blei en voorn. De binnenwateren van het park staan in directe verbinding met het IJsselmeer. Hierdoor kunt u, zowel met als zonder boot, genieten van een échte visvakantie

En uw hond? Die mag gewoon mee.

Op vakantie in Nederland met uw hond bij Beach Resort Makkum

Beach Resort Makkum biedt allerlei activiteiten voor een heerlijke vakantie. Naast de vele watersporten, is er nog veel meer te ontdekken! Ontdek bijvoorbeeld de prachtige natuurgebieden in de omgeving. Of speel een potje tennis met uw vrienden of familie.

 

Wat u ook doet: aan het einde van de dag keert u terug naar een luxe bungalow. Deze is van alle gemakken voorzien, zodat u en uw trouwe viervoeter niets tekortkomen! U zakt ontspannen weg in de heerlijke fauteuil. U drinkt een glaasje, u sluit tevreden even de ogen. En dat alles, met uw familie of vrienden en natuurlijk uw hond aan uw voeten. Benieuwd in welke fraaie vakantiehuizen u met uw huisdier terecht kunt? Kijk snel welke accommodaties nog beschikbaar zijn.

OP VAKANTIE MET DE HOND? WAT DACHT U VAN EEN BUNGALOWPARK AAN HET IJSSELMEER?

Bungalowpark Beach Resort Makkum in Friesland is een ideale vakantiebestemming wanneer u de hond mee wilt nemen op vakantie. In het merendeel van onze accommodaties is uw huisdier (en zelfs 2) van harte welkom! Dat is ook logisch want een verblijf op ons bungalowpark is ook bijzonder geschikt met huisdier. Afgezien van de ruimte die onze accommodaties u en uw hond bieden, is ook de ligging van ons bungalowpark ideaal voor een vakantie met hond.

Ons bungalowpark ligt namelijk direct aan een natuurgebied waar u heerlijk samen kunt wandelen. En van oktober - april is uw hond ook welkom op het strand! Heerlijk uitwaaien langs het strand en de hond kan lekker zwemmen in het IJsselmeer. Eigenlijk is het meer 'pootje baden' dan zwemmen aangezien het IJsselmeer tot ver uit de kust kniediep is. Ook ideaal voor een vakantie met kinderen dus! Kortom; als u een ideale vakantiebestemming zoekt voor uw vakantie met de hond, dan heeft u die hierbij gevonden! 

Zelfs voor onze honden een topvakantie

Onze honden hadden in de villa voldoende ruimte, ook om te spelen. Op het park met de honden wandelen (aangelijnd, maar geen probleem), ruimte genoeg, poepbakken zijn aanwezig, en buiten het seizoen mag je ook op de stranden wandelen. Pal tegenover het park ligt een hondenlosloopgebied om een water heen. Daar konden de honden lekker los rennen en spelen.

Groet Willem en Margo, poot Dushi en Jameelah
De hond gaat altijd mee op vakantie naar Makkum
De hond gaat altijd
mee op vakantie naar Makkum