Appartementen
Appartementen
aan het strand en IJsselmeer

Vakantie-appartement
aan het strand in Friesland

Geniet van een vakantie-appartement in Friesland met een prachtig uitzicht over het IJsselmeer. Beach Resort Makkum beschikt over 2 appartementencomplexen; Zuiderzee State en Residence Sudersee. Beide appartementencomplexen liggen direct aan het strand en IJsselmeer. Zuiderzee State ligt tevens aan de boulevard van Makkum met gezellige winkeltjes en restaurantjes. Vanuit uw vakantie-appartement heeft u een ongeëvenaard uitzicht over het IJsselmeer. Een uitzicht dat elke minuut en bij elke weersomstandigheid anders is en daarom nooit gaat vervelen!  

Een vakantie-appartement in Friesland met privé-strand

Dat klinkt bijna te mooi om waar te zien. Toch is het zo! De luxe vakantieappartementen van Residence Sudersee liggen aan een apart strandje. Wanneer u de deur uitloopt van uw vakantie appartement loopt u direct naar uw "eigen strand". Doordat dit strandje voor velen onbekend is, is het hier, ook in de zomer, heerlijk toeven. Dus zoekt u rust en ruimte? Kies dan voor een vakantie-appartement in Residence Sudersee. Hebt u liever wat meer levendigheid om u heen? Kies dan voor een vakantie-appartement in Zuiderzee State. Dit complex ligt direct aan het grote strand van Makkum én de gezellige boulevard. Wat u ook kiest; in onze vakantie-appartementen geniet u van een heerlijke vakantie in Friesland. 

Ontdek het uitzicht vanaf onze vakantie-appartementen

Om u alvast een beeld te geven van het prachtige uitzicht vanuit uw vakantie-appartement, hebben wij op het dak van beide appartementencomplexen een webcam gemonteerd. Hiermee kunt alvast op uw beeldscherm van het uitzicht genieten. Wilt u liever het uitzicht met eigen ogen ervaren? Boek dan hier uw vakantie-appartementen en geniet van een heerlijke vakantie in Friesland. 

 

Heeft u specifieke wensen voor een zorgeloze vakantie in een van onze appartementen? Wilt u bijvoorbeeld internetaansluiting, uw hond meenemen, of een sauna in uw appartement? U kunt uw wensen bij uw reservering aangeven of de kenmerken selecteren in onze Zoek & Boek.

 

Fantastisch

Wij hadden een appartement aangezien deze gelijkvloers zijn en mijn partner rolstoel- afhankelijk is. Voor ons de eerste keer op vakantie in eigen land en meteen Bingo! Wat een prachtig resort. Vriendelijke ontvangst bij de receptie. Het appartement was top. Uitzicht op het IJsselmeer met strand. Wij kunnen alleen maar zeggen een droomvakantie in eigen land. 

Beoordeeld op Zoover met een 9
Uitzicht vanuit uw appartement
Uitzicht
vanuit uw appartement