Openingstijden

Op dit moment gelden de volgende openingstijden:

 

Receptie

Maandag en vrijdag van 8.30 - 17.00 uur

Dinsdag tot en met donderdag en op zaterdag van 8.30 - 17.00 uur

Op zondag is de receptie gesloten.

 

Elke dag kunt u verse broodjes bestellen via de Beach Resort Makkum app.

Van maandag tot en met zaterdag kunt u uw bestelling vanaf 8.30 afhalen en afrekenen in het hoofdgebouw bij onze receptie.

Op zondag kunt u uw bestelling vanaf 8.00 uur afhalen en afrekenen bij Strandhuys Makkum aan de Boulevard. In verband met het Coronavirus is het tot en met 28 april niet mogelijk om broodjes te bestellen.

 

Bikes & Boats

Op dit moment is de Bikes & Boats gesloten.Fietsen en midgetgolfsticks kunnen verhuurd worden via de receptie. Op zondag kunt u via Strandhotel Vigilante midgetgolfsticks huren.

 

Strandhotel Vigilante 

Wat u wellicht niet weet, is dat Beach Resort Makkum en Strandhotel Vigilante (direct aan het IJsselmeerstrand) "familie" van elkaar zijn. En dat heeft ook zo z'n voordelen voor u! Mocht u buiten de openingstijden van de receptie van Beach Resort Makkum vragen hebben of bijvoorbeeld nieuw bedlinnen nodig hebben, kunt u ook bij onze collega's van het hotel terecht. De receptie hier is namelijk geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 - 21.00 uur en in het weekend van 9.00 - 17.00 uur.

 

Strandhuys Makkum 

Velen van u hebben het al ontdekt; Strandhuys Makkum, het compleet vernieuwde restaurant in Strandhotel Vigilante. Een bijzonder sfeervol a-la-carte restaurant met serre, terras direct aan het strand, gezellige zitjes met haarden; kortom de perfecte aanvulling op uw verblijf op Beach Resort Makkum. U kunt hier terecht voor een ontbijt, hapje & drankje, lunch en uiteraard ook voor een heerlijk diner. Met de kortingspas die u krijgt bij aankomst, ontvangt u maar liefst 10% korting! 

In verband met de maatregelen van het RIVM is restaurant Strandhuys Makkum tot en met dinsdag 28 april gesloten.