Evenementenkalender:
Evenementenkalender:
Highlights in Friesland

November
Evenementen in Friesland

Beleef Friesland van haar feestelijke kant en ga helemaal los. Van A zoals Autocross tot W zoals Winterfestival, er is voor iedereen iets te doen. Kunst en culturele festivals, typisch Friese jaarmarkten of typisch Friese sportwedstrijden zorgen voor entertainment. Maar ook spectaculaire evenementen, zoals Autocross moet u hebben gezien. “Feestgangers” zijn in Friesland ook aan de juiste adres, verschillende festivals en concerten nodigen uit om te feesten.

Vanaf 02 November - Puzzelmuseum Joure

Vanaf 02 November - Puzzelmuseum Joure

Het puzzelmuseum in Joure staat boordevol logische puzzels, breinbrekers en raadsels. 

Tijdens uw bezoek aan het puzzelmuseum wordt u op een leuke en enthousiaste manier verrast door magisch entertainment. Iedereen vindt het leuk om op een ongedwongen manier getuige te zijn van kleine “wonderen”. Klik hier om de website van het museum te bekijken.

U kunt het museum op afspraak bezoeken. Hiervoor kunt u het beste even rechtstreeks contact opnemen.

Adres: De Brekken 6-13 | 8502 TN Joure | 0515 416417 | E. info@puzzelmuseum.nl

 

 

12 November - Wijnspijs Wandeling in Heerenveen

12 November - Wijnspijs Wandeling in Heerenveen

Op 12 november is het zover en vindt de allereerste WijnSpijs Wandeling in Heerenveen plaats! Om 12:00 uur verzamelen jij en je lievelingsfoodies, vrienden, familie, collega's, zussen, broers, neefjes en tantes voor het fijnste culinaire uitje. 

Wandel van het ene naar het andere culinaire hoogstandje. Overal krijg je een toffe wijn en spijs combinatie te proeven en word je in de watten gelegd. Herontdek oude klassiekers en nieuwkomers tijdens deze frisse wandeling. Een van de restaurants is Novus. Novus is een publiek geheim van de lokale foodies uit Heerenveen. Ja, het is een stukje lopen, maar hier geniet je van ongekend gastheerschap en belachelijk goed eten met een Italiaanse twist. Lees hier meer over deze wandeling

 

Koop hier je kaarten voor deze exclusieve culinaire ontdekkingstocht! Ticketprijs: 60 EUR p.p.

 

18 November - Intocht Sinterklaas

18 November - Intocht Sinterklaas

Op 18 november vindt de landelijke intocht van Sinterklaas plaats in Dokkum. Sinterklaas zal verwelkomd worden door burgemeester Marga Waanders. Wilt u dit spektakel bijwonen? Zorg dan dat u er op tijd bij bent, want er worden erg veel bezoekers verwacht.

 

Naast de landelijke intocht in Dokkum zal Sinterklaar ook nog de volgende plaatsen bezoeken.

Leeuwarden: vanaf 13:00 uur

Joure: vanaf 14:00 uur

Sneek: vanaf 14:00 uur

Langweer: vanaf 15:15 uur

 

 

 

24 November - Beers en Burgers in Lemmer

24 November - Beers en Burgers in Lemmer

"Beers en Burgers@the Beach" is ondertussen een vaste gezellige laatste vrijdag van de maand geworden. Ook deze keer serveren wij de Beachclub burger voor 10,- per stuk. Alle speciaal bieren van de tap of uit de fles kosten deze avond 3,- per stuk. Geniet van een heerlijke avond met lekker eten en een gezellige sfeer. Meer informatie over dit evenement vindt u hier.

 

Begin: 17:00 uur | 24 november 2017

Adres: Industrieweg 2 | 8531 PA Lemmer