Evenementen
Evenementen
in Friesland!

Voorjaar
Evenementen in Friesland

Er worden weer volop evenementen georganiseerd in het voorjaar. Wij hebben een aantal leuke evenementen voor u op een rij gezet.

 

Mogelijk worden de komende periode evenementen afgelast wegens het coronavirus. Check daarom vooraf altijd de website van het desbetreffende evenement. Neem bij twijfel contact op met de desbetreffende organisatie.

Tot 12 december | Koeknuffelen in Delfstrahuizen

Tot 12 december | Koeknuffelen in Delfstrahuizen

Koeknuffelen is een ontspannen dagje uit. Tijdens de Koeknuffeldagen kunt u komen knuffelen met een Friese koe, waarbij elke koe zijn eigen aandacht vraagt. Niet alleen de koe geniet van deze gebeurtenis, want de ademhaling en de hartslag van een koe heeft een bewezen ontspannen effect op de mens. U kunt u dan ook helemaal overgeven aan Sjoukje, Hiltsje, Baukje, Bertha of Sytske.

 

Met een groep vanaf 6 personen kunt u zelf een individuele afspraak maken. 

 

Adres: Marwei 124 B | 8508 RH Delfstrahuizen

Openingstijden: Beschikbare data (vanaf 6 personen individuele afspraak mogelijk)

Toegangsprijs p.p.: €25,00 inclusief koffie/thee, Friese oranjekoek en een drankje

 

Tot 3 januari 2021 | GIF tentoonstelling Leeuwarden

Tot 3 januari 2021 | GIF tentoonstelling Leeuwarden

Het Natuurmuseum Fryslân in Leeuwarden verandert tijdens de tentoonstelling GIF in een echte dierentuin. In het museum zijn voor het eerst levende dieren te zien zoals spinnen, slangen, duizendpoten, kikkers en schorpioenen. De één is nog giftiger dan de ander! Leeuwarden is slechts een half uur rijden vanaf Beach Resort Makkum, dus breng tijdens uw verblijf zeker een bezoek aan deze bijzondere tentoonstelling. Met het tonen van de gastenkortingspas kunt u korting krijgen!

 

Adres: Schoenmakersperk 2 | 8911 EM Leeuwarden
Openingstijden: 10.00 tot 17.00 uur (dinsdag tot en met zondag) 
Prijzen: Volwassenen: €13,- p.p. | Kinderen: €10,- p.p.