Beach Resorts Makkum
Beach Resort Makkum
Beach Resort Makkum
Beach Resort Makkum

Beoordelingen van onze gasten

Lees hoe onze gasten hun vakantie hebben ervaren. Hieronder is een selectie van onze reviews te vinden ⤵

Beoordeeld door dhr. C.L. met een 8

"Het park heeft een mooie ligging direct aan het strand en IJsselmeer. Er zijn leuke restaurantjes in de omgeving waar je lekker kunt zitten.... De woning zag er mooi uit en was erg schoon!... We hebben een fijne vakantie gehad en komen zeker nog eens terug. Een aanrader ;-)!"

Beoordeeld door Anita met een 8

"Fijn hotel en bungalows allen aan t water. Je kan er met boot naar de robben varen en aan het hotel, is een authentiek Hollands eethuis, prijs-kwaliteit in orde. Kortbij zijn er vele mooie dorpen, steden...Texel...fijn om allen te bezoeken. Zijn 4d geweest en ons niet verveeld..."
307 beoordelingen
  1. 9,1

    Die Lage ist richtig schön 🥰

    Februari 2024 - Nicla S. verbleef in Dijkvilla+ 6 personen op Resort

  2. 8,9

    War alles TOP wie immer.

    Januari 2024 - Frank N. verbleef in Strandvilla+ 6 personen op Resort

  3. 9,3

    Prachtige villa en vriendelijk personeel bij receptie

    Januari 2024 - Andrea V. verbleef in Strandvilla 6 personen op Resort

  4. 9,9

    Rundum toll. Hat uns supergut gefallen. Tolle Lage, tolles Personal, tolles Haus.

    Januari 2024 - Dirk F. verbleef in Duinvilla+ 8 personen op Resort

  5. 9,4

    Das Ferienhaus ist modern eingerichtet und lädt zum Wohlfühlen ein. Es bietet viel Platz. Wir haben uns auch sehr über den Whirlpool und die Sauna gefreut. Für die ersten Tage erhält man ein kleines Paket mit etwas Spüli, Klopapier und Spülmaschinentabs. In der Küche gibt es einen Induktionsherd - perfekt um gemeinsam zu kochen.

    Januari 2024 - Lou A. verbleef in Beachvilla Royaal met bubbelbad op Resort

  6. 10

    Rundum alles perfekt.

    Januari 2024 - Dirk S. verbleef in Dijkvilla+ 6 personen op Resort

  7. 8,7

    We komen al jaren op het park. De ligging, de huisjes, het strand met de horeca bevallen allemaal prima.

    Januari 2024 - BJ W. verbleef in Dijkvilla+ 6 personen op Resort

  8. 9,4

    Heerlijjk rustig met oud jaar. Niet veel vuurwerk en voor onze hond was het een fijne plek om het vuurwerk te ontvluchten. Wij hebben genoten van het huisje en de omgeving.

    Januari 2024 - S L. verbleef in Vissersvilla+ 6 personen op Resort

  9. 9,1

    Wir kommen nun seit 26 Jahren nach Makkum und fühlen uns dort immer wohl.

    Januari 2024 - Michael B. verbleef in Duinvilla 6 personen op Resort

  10. 9,4

    Direkte Lage am Meer

    Januari 2024 - Christoph W. verbleef in Dijkvilla 5 personen op Resort