Tips, foto's, ideeën
Tips, foto's, ideeën
,deel ze met ons

Nieuwe website, mede dankzij onze gasten

Maandenlang is er hard gewerkt aan deze nieuwe look zowel door onze websitebouwer, Snakeware, als door ons zelf. Ons doel was om met behulp van foto's de sfeer van ons bungalowpark, de faciliteiten en de prachtige omgeving goed weer te geven. Wij zijn van mening dat we daarin geslaagd zijn en dat is mede dankzij onze gasten! 

 

Er zijn veel foto's van fotowedstrijden van de afgelopen jaren gebruikt. Doordat dit échte beelden zijn en geen stockfoto’s geeft dit een prachtig en vooral eerlijk beeld van een vakantie op ons bungalowpark. Het aantal pagina’s is teruggebracht en de teksten zijn beknopter zodat u sneller de informatie vindt die u zoekt. 

 

Responsive

Het mooie van de nieuwe website is dat deze ‘responsive’ is. Oftewel, de indeling van de website past zich aan op basis van het apparaat waarmee u deze bekijkt. Dus of u de site nu op uw mobiel, tablet of computer bekijkt, u krijgt de indeling te zien waarmee u optimaal gebruiksgemak heeft.

 

Boeken vanaf de plattegrond

Ook de zoek- en boek module is verbeterd zodat u nog makkelijker uw ideale vakantiewoning kunt vinden. Door het toevoegen van de digitale plattegrond kunt u nu uw woning zo op de plattegrond selecteren. Wilt u liever op basis van inrichtingskenmerken boeken? Dat kan ook nog steeds. Om u zo goed mogelijk te informeren over de verschillen tussen de woningen, zijn de meeste woningen opnieuw gefotografeerd. U weet van te voren dus precies wat u kunt verwachten.

 

Een website is nooit af. We gaan ook de komende tijd door met het toevoegen van interessante informatie. En ook de laatste nieuwtjes, last minutes en aanbiedingen kunt u hier vinden. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven!

 

Tips, foto’s, ideeën, deel ze met ons

Mocht u nog informatie op deze website missen, leuke ideeën hebben of foto’s van uw vakantie in Makkum met ons willen delen, mail ons dan: marketing@makkumbeach.nl. Wij zijn heel nieuwsgierig naar uw ideeën en vakantiefoto’s. Ziet u zichzelf terug op de foto's? Laat het ons weten op onze Facebook pagina.