Beach Resorts Makkum

Muscial 'De Tocht' in Leeuwarden

Musical 'De Tocht'; waar de Elfstedentocht tot leven komt

Denkt u aan Friesland, dan denk u aan de Elfstedentocht. Vanaf 15 september draait Frieslands' grootste spektakelmusical 'De Tocht'. Voor iedereen die ervan droomt om ooit nog een Elfstedentocht te maken; 'It giet oan'! Spektakelmusical 'De Tocht' vertelt het verhaal van de Elfstedentocht; het verhaal van afzien, doorzetten én de kracht van vriendschap. Een spektakelmusical in Friesland die wordt gespeeld in het speciaal daarvoor gebouwde Friso theater in Leeuwarden. U kunt een bezoek aan de musical perfect combineren met een heerlijk verblijf in Makkum voor de volledige Friesland beleving. Ervaar het zelf, boek een verblijf bij Beach Resorts Makkum en geniet van een heerlijke vakantie. 

Vindt hier uw ideale verblijf 

 

Combineer uw weekendje weg met een bezoek aan de musical

Wilt u de musical bezoeken en tegelijkertijd genieten van een heerlijk weekend in Friesland? Dan bent u bij Beach Resorts Makkum aan het juiste adres! Bij ons heeft u de keuze voor een verblijf in een villa, bungalow of appartement gelegen aan het IJsselmeer. Of u nu met uw partner, beste vriend(in), gezin of met de hele familie langskomt; wij bieden voor ieder gezelschap een geschikte accommodatie in Makkum! Op slechts 35 minuten rijden bent u al bij het Friso Theater in Leeuwarden, dat is nog eens fijn!

Bezoek de Friese Elfsteden

Maak de beleving van de Elfstedentocht helemaal compleet en bezoek de Friese Elfsteden tijdens uw verblijf in Makkum. De Friese Elfsteden zijn elf plaatsen in Friesland die stadsrechten verkregen. De volgorde van de laatst verreden Elfstedentochten: Sneek, IJlst, Sloten, Stavoren, Hindeloopen, Workum, Bolsward, Harlingen, Franeker, Dokkum en over de Bonkefeart weer terug naar de finish in Leeuwarden. Langs deze bijzondere route ervaart u Friesland op haar best. Met Beach Resorts Makkum als uitvalsbasis rijdt u zeker geen scheve schaats. Waneer komt u Friesland ontdekken?

 
 

Veelgestelde vragen:

🎟️ Wat kost een ticket voor musical 'De Tocht'?

De tarieven van de tickets verschillen tussen 39,50 euro en 99,50 euro, afhankelijk van welke rang u zit en op welke dag u de musical komt bekijken. Zo is er een reguliertarief en een weekendtarief. Tijdens de schoolvakanties geldt het weekendtarief. Voor meer informatie over de tickets kunt u kijken op de website van de muscial.

🎭 In welk theater is de musical te bekijken?

De musical wordt opgevoerd in een nieuw theater dat speciaal voor 'De Tocht' is gebouwd in Leeuwarden. Met een 360 graden ijsvloer van 2.000 vierkante meter en de nieuwste theater-technieken, beleven 1.460 toeschouwers de Elfstedentocht in elke voorstelling samen met de hoofdpersonen uit ons verhaal in al zijn uitersten.