Doe mee
Doe mee
en win een gratis weekend weg!

Fotowedstrijd 2018
Beach Resort Makkum

Ieder jaar organiseren wij een fotowedstrijd en dit jaar pakken wij ook weer groots uit! Er is namelijks niets leuker dan vakantiefoto's of video's terug te kijken. Leest u dat goed, video's? Jazeker, dit jaar hebben wij als extra mogelijkheid om uw vakantievideo in te sturen. Dus heeft u een leuke vakantiefoto of video gemaakt tijdens uw verblijf? Stuur deze dan in en maak kans op de fantastische hoofdprijs 'een gratis weekendje weg in één van onze vakantievilla's'. Bent u tijdens de herfst, winter of lente bij ons op vakantie geweest? Geen probleem, u kunt ook deze foto's en video's insturen.

Wij zijn op zoek naar de mooiste vakantiefoto of video!

De fotowedstrijd van Beach Resort Makkum is inmiddels een traditie. Jaarlijks komt de wedstrijd terug en dit is voor ons echt een feestje. De afgelopen jaren hebben wij veel inzendingen mogen ontvangen en dit jaar hopen wij natuurlijk ook weer op mooie foto's. Met foto's gemaakt door gasten kunnen wij echt laten zien hoe het is om bij Beach Resort Makkum vakantie te vieren.

 

Nieuw dit jaar

Dit jaar kunt u ook meedoen met een video! U mag helemaal zelf weten hoe u deze maakt en hoe lang deze duurt. Wij adviseren wel om de video kort te houden met een maximale tijd van 2 minuten.

 
BONUS = ALTIJD PRIJS

Wilt u zeker zijn van een prijs? Stuur dan 5 foto's in die vijf van de negen thema's dekken. Hierbij wordt wel gelet op de kwaliteit van de ingezonden foto's. U ontvangt dan een waardebon t.w.v. 20 euro. Deze waardebon kunt u gebruiken bij uw volgende boeking. Als in uw video 5 thema's terugkomen ontvangt u uiteraard ook een waardebon.

 
Mee doen?

U kunt meedoen door uw leukste vakantiefoto of video te mailen naar nieuwsbrief@makkumbeach.nl of te sturen via Facebook @beachresortmakkum. Video's mogen ook via youtube doorgestuurd worden.

 

U kunt uw foto’s en video's insturen tot 30 september 2018 - 23:59 uur.

Benieuwd naar onze andere accommodaties?
Benieuwd naar onze
andere accommodaties?