Gedurende het verblijf

Wat zijn de tijden voor het in- en uitchecken?

Ik wil graag bezoek ontvangen tijdens mijn verblijf op het park, hoe gaat dit in zijn werk?

Wat gebeurt er met gevonden/verloren voorwerpen?

 

Wat zijn de tijden voor het in- en uitchecken?

  • Uw gereserveerde accommodatie is, op de dag van aankomst, vanaf 16.00 uur voor u beschikbaar. U kunt inchecken zolang de receptie open is. Alleen in overleg met de receptie kan er in het voor- en naseizoen eerder worden ingecheckt.
  • De receptie is op maandag en vrijdag tot 18.00 uur geopend. De actuele openingstijden kunt u bekijken op de volgende link actuele openingstijden. Arriveert u later dan de bovengenoemde tijden, vernemen wij dit graag. Wij zorgen er dan voor dat u uw sleutel(s) op kunt halen bij Strandhotel Vigilante, Holle Poarte 10 in Makkum (ca. 1 km. vanaf het park).

 

Uitchecken kan tussen 8.30 uur en 10.00 uur.

 

Ik wil graag bezoek ontvangen tijdens mijn verblijf op het park, hoe gaat dit in zijn werk?

  • Bezoek welke niet blijft overnachten:

Wanneer gasten alleen overdag komen, dienen zij niet bij ons aangemeld te worden. Afhankelijk van het nog beschikbare aantal parkeerplaatsen bij uw woning, kunnen ze bij uw woning parkeren. Wanneer hier geen plaats meer is, kunnen zij op de algemene parkeerplaats parkeren.

  • Bezoek welke wel blijft overnachten: 

Gasten die blijven overnachten zijn alleen toegestaan als u hiermee niet het maximaal toegestane aantal personen van de woning overschrijdt. U kunt bezoek van te voren aanmelden, of bij aankomst op het park. Belangrijk voor ons om te weten is hoeveel personen er komen en welke nachten zij aanwezig zullen zijn. Voor bezoek betaalt u bedlinnen (€9,95 p.p.) en de resortheffing (€1,70 p.p.p.n.)

 

Wat gebeurt er met gevonden/verloren voorwerpen?
Wanneer u iets bent verloren op het park of iets vergeten hebben in de accommodatie, meldt u dit dan gelijk bij de receptie. Mocht het gevonden worden, zullen wij direct contact met u opnemen.

 
Wanneer u iets heeft gevonden in uw woning of op het park, dan kunt u dit afgeven bij de receptie. Zij zullen (wanneer mogelijk) de eigenaar traceren en het gevonden voorwerp retourneren. Indien het voorwerp opgestuurd moet worden, zijn de kosten hiervan voor de ontvanger. 

 

Beach Resort Makkum is niet verantwoordelijk voor het wel/ niet terugvinden van verloren voorwerpen.