Plezier
Plezier
voor het hele gezin!

Zeker een bezoek waard

Appelscha (86 km)

Attractiepark Duinen Zathe: een fraai en overzichtelijk pretpark met vermaak voor het hele gezin; gelegen op het punt waar Groningen, Friesland en Drenthe samenkomen.

 

Bakkeveen (79 km)

Doolhofpark Bakkeveen: 'de leukste plek om de weg kwijt te raken'.

Recreatiecentrum Dúndelle: openlucht zwembad en midgetgolf

Drachten (66 km)

De Naturij: een 7 ha. grote kinderboerderij, met grote speeltuin, natuurlijk veel dieren, een prachtig wandel -en natuurgebied, expositieruimte en een verkeerstuin. Met overdekte speelhal en minigolfbaan. 
  
Heerenveen (48 km)
Ballorig: kinderen leven zich helemaal uit bij Ballorig! Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer... een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar.

 
Leeuwarden (42 km)
Aqua Zoo: AquaZoo Friesland is met de uitgebreide diercollectie, de natuurlijke uitstraling van het park en de bijzondere dierverblijven waar bezoekers tussen de dieren lopen, het leukste dagje dierentuin van Noord-Nederland 

 

Kinderboerderij Leeuwarden: u kunt hier alle boerderijdieren en een aantal exotische dieren bewonderen. Het voordeel van de grote speeltuin is dat deze veilig en overzichtelijk is, vooral voor kleinere kinderen.

 

Sexbierum (26 km)
Aeolus: overdekt speelparadijs Aeolus in Sexbierum is het leukste dagje uit voor kinderen t/m 12 jaar! Regen of zonneschijn? Bij ontdekkingscentrum Aeolus kun je altijd lekker binnen spelen! De kinderen van 1 t/m 14 jaar kunnen rennen, springen, klimmen en er is heel veel om te ontdekken.

 

Sneek (20 km)

Ballorig: Bij Ballorig Sneek zijn er heel veel leuke dingen te doen! Je kunt er springen op de mega trampoline, crossen op het autocircuit en klimmen op de reusachtige klimrekken. Voor de allerkleinsten is er een speciaal peutergedeelte en er is gratis wifi voor de ouders

 
Terherne (45 km)
Kameleondorp: het leukste dagje voor speurneuzen. Bij ons beleef je de natuur met slootje springen, slingeraap, bootje varen en nog veel meer. Met een speciaal programma in de winter! 

 

Tijnje (58 km) 

Kaas- en beleefboerderij De Deelen: speciaal voor kinderen is er een beleefroute gemaakt over alles wat er bij ons te doen is. Er valt zoveel te ontdekken! Van melken tot kaasmaken. Van pasgeboren kalfjes tot knuffelbare konijntjes. Door de hele BeleefBoerderij hangen bordjes met interessante en grappige weetjes. Door de vragenlijst in te vullen kun je het boerenleven volop beleven! 

 
Zwaagwesteinde (62 km) 
Sanjesfertier: Speelpark en dierenpark. Lekker klimmen & kruipen door de apenkooi, bouwen op de blokkenzolder, rijden in het verkeerspark en varen door de botenbaan. De vele attracties zorgen voor urenlang speelplezier. Zowel binnen als buiten is veel te beleven, dus kom snel langs!