Luxe appartementen
Luxe appartementen
met half pension
Luxe appartementen
Luxe appartementen
met half pension
Luxe appartementen
Luxe appartementen
met half pension
Luxe appartementen
Luxe appartementen
met half pension

Het nieuwe halfpension!
Pure verwennerij

Verlaat uw appartement, steek de boulevard over en neem plaats in restaurant Strandhuys Makkum. Dit volledig gerenoveerde restaurant is de perfecte plek om lekker te eten in een huiselijke en sfeervolle inrichting. Geniet 's ochtends van een uitgebreid ontbijtbuffet en 's avonds van een heerlijk 3-gangen diner met uitzicht over het IJsselmeer. Denk niet meer na over de boodschappen en geniet simpelweg van het gemak. Dit allemaal is mogelijk met het nieuwe halfpension!

Nieuw arrangement

 

Vanaf nu is het mogelijk om een halfpension te boeken bij Beach Resort Makkum. Dit nieuwe arrangement houdt in dat u 's ochtends kunt ontbijten en 's avonds kunt dineren in restaurant Strandhuys Makkum, in combinatie met een boeking in een Zuiderzee State appartement. Het restaurant vindt u aan de overkant van het appartementencomplex. In 2018 is Strandhuys Makkum volledig gerenoveerd en het ziet er fantastisch uit. De huiselijke en sfeervolle inrichting straalt veel warmte uit. Vanuit het restaurant heeft u een prachtig uitzicht op het IJsselmeer en tijdens de zonnige dagen kunt u heerlijk genieten op het terras. Ook is er een bar aanwezig waar keuze is uit een uitgebreide selectie van drankjes. Ervaar het gemak!

 

 

Het halfpension kost slechts € 39,- per persoon per dag (kinderen tot 3 jaar zijn gratis en voor kinderen van 3 tot 11 jaar is de prijs € 15,- p.p.p.d):

  • Inclusief uitgebreid ontbijtbuffet in restaurant Strandhuys Makkum
  • Inclusief 3-gangen diner in restaurant Strandhuys Makkum voor kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen
  • Inclusief Kidshuys Happymeal voor kinderen tot 11 jaar

 

Ontbijt

Word 's ochtends wakker in uw appartement, ga naar het restaurant en geniet van een heerlijk vers ontbijt. Loop zelf met uw bord langs alle lekkernijen om vervolgens aan te schuiven aan een gedekte tafel. Iedere ochtend beginnen met een geluksmomentje!
Tijden ontbijtbuffet: maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 10:00 uur | zaterdag en zondag van 8:00 tot 10:30 uur.

 

3-gangen diner

Geniet 's avonds van een heerlijk 3-gangen diner in het Strandhuys Makkum. Er is keuze uit verschillende menu's! Geniet van heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten bereid met streekproducten. Wilt u de menukaart alvast inzien? Klik dan hier. Na het diner kunt u in de lounge ruimte aan de open haard gaan zitten, of doorlopen naar het terras, om gezellig nog een drankje te nuttigen met uitzicht over het IJsselmeer!
Tijden diner: Iedere dag van 17:30 tot 21:00 uur.

Dit allemaal is mogelijk met het nieuwe halfpension arrangement bij Beach Resort Makkum. Bekijk de appartementen en boek snel uw verblijf!
Klik hier voor de voorwaarden.

Heerlijk genoten

We liepen zo de deur van ons appartement uit en stonden een minuut later in het restaurant. Hier hebben we elke dag heerlijk gegeten. Het is een sfeervol restaurent met super vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!

Facebook-recensie
U bent welkom
U bent welkom