Zorgeloos boeken
Zorgeloos boeken
bij Beach Resort Makkum

Zorgeloos boeken
bij Beach Resort Makkum

Wij begrijpen dat u het in deze tijd wellicht spannend vindt om ver vooruit te boeken. Echter, niets is zo fijn dan alvast vooruit te kijken naar die heerlijke vakantie die nog in het verschiet ligt. 

Met onze corona omboekflexibiliteit bieden wij u de mogelijkheid om tot 14 dagen voor aankomst uw boeking kosteloos te wijzigen naar een andere datum. Zo kunt u zorgeloos boeken en onbezorgd genieten van de voorpret! 

Corona omboekflexibiliteit

Boek nu zonder zorgen uw verblijf bij Beach Resort Makkum met onze Corona omboekflexibiliteit. Met onze omboekflexibiliteit kunt u tot 14 dagen voor aankomst uw boeking kosteloos wijzigen naar een nieuwe datum in 2021 in het geval van: 

 

- Een gesloten grens

- Negatief reisadvies (code oranje of rood)

- Quarantaineplicht bij aan- en/of terugkomst in combinatie met een negatief reisadvies 

 

De corona omboekflexibiliteit is alleen geldig indien bovenstaande op de officiële website van de Nederlandse overheid wordt gecommuniceerd. 

 

 

Voorwaarden 

 

- U kunt tot 14 dagen voor aankomst gebruik maken van de Corona omboekflexibiliteit indien er sprake is van één van bovenstaande situaties. 

- U kunt uw boeking omboeken naar een nieuwe datum in 2021. Het is dus niet mogelijk om uw boeking om te boeken naar een datum in 2022. 

- Wanneer u uw boeking wijzigt dan blijft de huursom van uw boeking gelijk of wordt hoger. Dit is afhankelijk van de gekozen periode. 

- Indien de totale reissom van de nieuwe datum lager is dan uw oorspronkelijke boeking, dan ontvangt u geen geld terug. Wanneer deze duurder dan de oorspronkelijke boeking wordt, dan dient u het verschil bij te betalen. 

- Wanneer uw aankomst korter dan 14 dagen is, dan kunt u helaas geen gebruik meer maken van de Corona omboekflexibiliteit. In dit geval gelden onze reguliere annuleringsvoorwaarden

 

Boek nu uw verblijf bij Beach Resort Makkum!
Boek nu uw verblijf
bij Beach Resort Makkum!