Dat wordt genieten
Dat wordt genieten
bij Beach Resort Makkum

Bungalowpark Friesland
BEACH RESORT MAKKUM

Bent u op zoek naar een fantastische plek om tot rust te komen en om te genieten van een welverdiende vakantie? Beach Resort Makkum ligt direct aan het prachtige IJsselmeer en is direct in verbinding met natuurgebied "De Makkumerwaard". Het is heerlijk om een mooie strandwandeling of om een mooie fietstocht door het Friese landschap te maken. Veel van onze vakantiewoningen en appartementen zijn uitgerust met een sauna en/of whirpool, zodat u na een actieve dag nog even lekker kunt onstpannen in uw eigen vakantiewoning.

Alles binnen handbereik in Friesland

Beach Resort Makkum ligt gelegen in het Friese vissersdorpje Makkum. Hier vindt u ruimte, natuur en rust. Echter betekend dit niet dat u stil hoeft te zitten, want de omgeving biedt erg veel mogelijkheden. Zo zijn er tal van museums binnen handbereik te bezoeken, prachtige fietsroutes in de nabije omgeving en voor een ontspannen wandeling hoeft u het vakantiepark niet te verlaten. U wandelt zo het strand op vanaf uw vakantiewoning.   

Iedereen heeft natuurlijk wel eens gehoord van de Friese elfstedentocht. Het bezoeken van deze steden is zeer geliefd en iedere stad heeft zijn eigen unieke karakter en speciliteiten. De hoofdstad leeuwarden is in 2018 zelfs tot de Culture Hoofdstad van Europa gekozen. Via Zoek en Boek kunt u zelf uit ons uitgebreide aanbod uw keuze maken. Reserveer dus nu en ervaar het zelf. Heeft u hulp nodig of een vraag? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

Echt tot rust komen

Prachtig goed onderhouden park in de buurt van mooie dorpen zoals Workum, Lemmer, Hindeloopen en een aantal leuke steden zoals Sneek en Harlingen. Prachtige fietstochten kun je maken door de natuur naar de bovengenoemde stadjes en dorpen.

Beoordeling familie Bakker
Friese dorpjes bezoeken op de fiets?
Friese dorpjes
bezoeken op de fiets?