Uw valentijnscadeau:
Uw valentijnscadeau:
uniek, sfeervol en romantisch

Valentijnsdag
Een romantisch weekendje weg

Het perfecte cadeau voor Valentijnsdag! Beleef een romantisch weekendje weg voor twee op een unieke locatie aan het IJsselmeer. Verblijf in een heerlijk appartement met uitzicht over het IJsselmeer aan de gezellige boulevard van Makkum en geniet van een voortreffelijk 3-gangen menu bij Strandhuys Makkum.

Romantisch weekendje weg | Inclusief 3-gangen menu

Romantisch weekendje weg | Inclusief 3-gangen menu

Geniet van 14 tot 16 februari 2020 van een romantisch weekendje weg aan het IJsselmeer, inclusief heerlijk 3-gangen diner bij Strandhuys Makkum. Het perfecte cadeau voor Valentijnsdag!

 

Onze heerlijke appartementen aan het strand en boulevard zijn de perfecte locatie voor een romantisch weekendje weg. Ontwaken met een onvergetelijk uitzicht over het IJsselmeer en samen genieten van de mooiste zonsondergang, wie wil dat nu niet? Na het maken van een ontspannen strandwandeling loopt u zo naar binnen bij Strandhuys Makkum om daar te genieten van een 3-gangen diner. Ook kunt u hier terecht voor een lekkere lunch, uitgebreid ontbijtbuffet of een alcoholische versnapering. En met de Beach Resort Makkum gastenkortingspas ontvangt u maar liefst 10% korting op alles van de menukaart (niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen).

 

 

 

Inhoud Valentijnsarrangement

 

2 nachten voor 2 personen in een appartement Zuiderzee State


Inclusief:

2 opgemaakte bedden bij aankomst
2 handdoekpakketten
3-gangen diner voor 2 personen bij Strandhuys Makkum inclusief verrassing

Fles wijn

 

 

Periode:

14 - 16 februari 2020

 

Prijs:

Vanaf € 159,- per persoon

 

Boekingen 

telefonisch

0515 23 22 85

of

per email

info@makkumbeach.nl

 

 

 

 

Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk appartement kiest u?
Welk appartement
kiest u?