Korting voor 50+

Korting
op uw vakantie

Uw vakantie bij Beach Resort Makkum kan wel eens voordeliger uitpakken dan u denkt. Gedurende een groot gedeelte van het jaar ontvangen jonge gezinnen en 50+ers maar liefst 20% korting op de huurprijs! En als u 2 weken of langer bij ons verblijft, ontvangt u ook 20% korting.  

Onze kortingen

Jonge Gezinnen korting

Reist u met minstens één kind jonger dan 7 jaar? Dan komt u in aanmerking voor 20% Jonge Gezinnen Korting! Er zijn slechts enkele periodes uitgesloten. 

 

 

50+ Korting

Bent u, of is er iemand in uw gezelschap, 50 jaar of ouder? Dan ontvangt u 20% korting op de huurprijs van uw accommodatie; zowel voor een week-, midweek- als weekendverblijf. Er zijn slechts enkele periodes uitgesloten.

 


Lang Verblijf Korting

Bij een boeking van 2 weken (14 dagen) of langer ontvangt u 20% korting over de huurprijs van uw accommodatie. Deze korting is het hele jaar geldig m.u.v. de zomervakantie (zie prijslijst). 

 

 

Online boeken korting

Boekt u via onze website, dan ontvangt u altijd € 5 korting op de reserveringskosten. U betaalt dus geen € 22,50 maar € 17,50 per reservering. 

 

 

 

Last Minute korting 

Besluit u op het laatste moment om er even tussen uit te gaan, kijk dan vooral ook even bij onze Aanbiedingen en Last Minutes.

 

* incl. schoonmaak en reserveringskosten, excl. resortheffing en bedlinnen (zie ook bijkomende kosten)

 

Voorwaarden kortingen 

 

Korting Makkum Beach