Vakantie-appartement
Vakantie-appartement
met het strand voor de deur

Zuiderzee State
Appartementen aan het strand

Vakantie vieren in Friesland met het strand pal voor de deur, een fraaie wandelboulevard en een echte pier. Dat is vakantie in Zuiderzee State. Ontwaken met een onvergetelijk uitzicht over het IJsselmeer, genieten van de mooiste zonsondergang, surfen, catamaranzeilen, zonnebaden, uitwaaien op het strand of gewoon lekker luieren. Op de begane grond van de Zuiderzee State vindt u shops, terrasjes en gezellige restaurantjes. De leukste vakantie in Friesland viert u in de Zuiderzee State.

Vakantie-appartement voor 2- of 4- personen

Vakantie-appartement aan de boulevard van Makkum

Appartementencomplex Zuiderzee State ligt direct aan het strand en de gezellige boulevard van Makkum. Het appartementen-complex beschikt over een lift. In de centrale hal bevinden zich oplaadpunten voor uw elektrische fiets. 

 

De appartementen bestaan uit een woonkamer met open keuken en eethoek. Ze beschikken over 2 slaapkamers en zijn daarmee geschikt voor 4 personen. Er is 1 tweepersoons appartement. Er zijn appartementen met uitzicht over het IJsselmeer en appartementen met uitzicht over de boulevard. 

 

 

Basiscomfort of luxe variant

In onze zoek en boek module kunt u zoeken naar verschillende uitvoeringen van een bepaald type vakantiewoning. U heeft de keuze uit een comfortabele of een luxere uitvoering. De luxere uitvoeringen zijn aangegeven met een plus(+).  

 
Algemene eigenschappen van uw vakantie-appartement:

  • Open keuken met magnetron, Senseo- en koffiezetapparaat, waterkoker, broodrooster en koel/vriescombinatie.
  • Badkamer met ligbad en een aparte douche met toilet.
  • DVD-speler (uitgezonderd Zuiderzee State 17+ XL), digitale TV en een was/droogcombinatie.
  • Twee 2-persoons slaapkamers (er is 1 eenpersoons appartement, nr. 48). 
  • Terras of balkon met tuinmeubilair
  • 1 parkeerplaats.

 

Ontdek de unieke extra's per appartement 

De inrichtingskenmerken kunnen per appartement verschillen. Heeft u behoefte aan bijvoorbeeld een internetaansluiting, eigen steiger of sauna? Geen probleem! Via onze zoek en boek kunt u verschillende kenmerken selecteren.

Het uitzicht en de gezelligheid bevallen ons uitstekend.

Wij vinden het altijd heerlijk om er uit te zijn in Makkum. Wij verblijven meestal in Zuiderzee State en het uitzicht en de gezelligheid rond de boulevard bevallen ons uitstekend. Ook de opvang en medewerking van het personeel helpen om het verblijf erg plezierig te maken.

Familie B., Gastenenquête, Juni 2018, 4p. Appartement Zuiderzee State
Uw strandvakantie in Friesland, aan het IJsselmeer
Uw strandvakantie
in Friesland, aan het IJsselmeer