Strandhotel
Strandhotel
Vigilante

Strandhotel
Vigilante

Als een ware verrassing ligt in het Friese Makkum een waar paradijs verscholen. Een unieke beleving op een unieke locatie met legio mogelijkheden. Direct aan het IJsselmeer, slechts gescheiden door een langgerekt zandstrand en een brede boulevard ligt Strandhotel Vigilante. 

4 sterren hotelaccommodatie, direct aan het IJsselmeer!

Comfortabele tot zeer luxe hotelkamers

Sfeer, gezelligheid én alle comfort om heerlijk te ontspannen. Een fijn en gastvrij hotel, waar u zich welkom voelt en écht thuis bent. Laat u omringen door de warmte, de gastvrijheid en geniet. Heerlijke kamers, lekker comfort, puur genieten. In Strandhotel Vigilante voelt u zich welkom!  

 

Ook voor vergaderingen, feesten en partijen

Voor iedere gast hebben we een passend aanbod. Zowel zakelijk als prive. Het maakt daarom niet uit of u komt overnachten, lunchen, dineren, vergaderen of feesten, bij ons heeft u elke dag een vakantiegevoel!   

 

 

 

Strandhuys Makkum

Maak ook kennis met restaurant Strandhuys Makkum. Het vernieuwde restaurant “Strandhuys Makkum” biedt een sfeervolle ambiance voor een gezellige avond uit. Maar ook voor een heerlijke lunch na een actieve strandwandeling bent u hier aan het juiste adres. Dit stijlvolle restaurant ligt op slechts een paar minuten lopen vanaf Beach Resort Makkum en is via het strand te bereiken. 

 

 

 

 

 
Strandhotel Vigilante | Holle Poarte 10, 8754 HC Makkum | Telefoon: 0515 - 23 82 22 | E-mail: info@hoteldevigilante.nl | Bezoek website? klik hier

Mevrouw Oldebroek

Wij zijn nu voor de derde keer in Strandhotel Vigilante geweest. Het was weer een fijn verblijf. Het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. wij hadden nu uitzicht op het ijsselmeer. De kamers zijn gezellig ingericht. Het restaurant is helemaal opnieuw in gerichten super gezellig.

Review Tripadvisor
Wanneer mogen we u verwelkomen als gast?
Wanneer mogen we
u verwelkomen als gast?