Valentijnsdag
Valentijnsdag
Geniet van een romantisch verblijf aan het IJsselmeer

Romantiek in Makkum

Maak deze Valentijnsdag extra bijzonder en verras uw geliefde met een romantisch verblijf in de sneeuw. 

 

Ons park is door alle sneeuw en ijsvorming omgetoverd tot een prachtig winter wonderland. De ultieme setting voor een romantisch Valentijnsweekend. Heeft u nog geen plannen voor Valentijn? Verras dan uw geliefde met een geheel verzorgd verblijf in één van onze luxe vakantievilla’s! Geniet vol op van de prachtige winterse vergezichten en maak een verfrissende wandeling langs het bevroren IJsselmeer. Bij terugkomst in uw woning staat er een geheel verzorgd diner, bereidt door de Chefs van Strandhuys Makkum, op u te wachten. Zij hebben al het voorwerk al gedaan, u doet de finishing touch. En de volgende ochtend verrast u uw geliefde met een ontbijt op bed welke tot aan de deur van uw vakantiewoning wordt bezorgd. Wij nemen u al het werk uit handen zodat u nog slechts één ding hoeft te doen: genieten van elkaar! Klinkt dit als de perfecte Valentijn voor u? Boek dan snel uw verblijf bij Beach Resort Makkum!

 

Chef aan huis tijdens Valentijn

Geniet tijdens uw verblijf van een geheel verzorgd(e) Valentijns ontbijt, diner en/of high tea met onze 'Chef aan huis' boxen!  

 

Onderstaande boxen zijn vanaf donderdag 11 februari tot en met zondag 14 februari verkrijgbaar en kunnen een dag voor de gewenste leverdatum voor 12:00 uur besteld worden per mail of per telefoon. De dinerboxen zullen dan de volgende dag tussen 17:00 uur en 18:00 uur bij uw vakantiewoning worden bezorgd. Voor de overige boxen kunt u zelf de gewenste bezorgtijd doorgeven. Let op: pakketten voor zaterdag en zondag kunnen uiterlijk tot vrijdag 17:00 uur worden besteld. 

 

Bestel nu uw pakket door te bellen naar 06-26699424 of door een mail te sturen naar sales@hotelvigilante.nl

Heerlijk genieten tijdens uw verblijf in Makkum
Heerlijk genieten
tijdens uw verblijf in Makkum