Vroeg boeken
Vroeg boeken
= veel voordeel!

Vroeg boeken
dat loont!

U wilt volgend jaar natuurlijk weer in uw favoriete accommodatie op het park verblijven. Wacht dan niet te lang en boek nu! Met onze vroegboekactie ontvangt u wellicht ook nog een geweldige korting van maar liefst 15% op de huurprijs. Dit is echter niet het enige voordeel. Lees op deze pagina welke voordelen vroegboeken nog meer oplevert!

Vroeg boeken = veel voordeel!

Wist u dat vroegboeken bij Beach Resort Makkum meer voordelen oplevert dan alleen een geweldige korting op de huurprijs? Naast de korting verzekerd u uzelf van een ruim aanbod, meer tijd om leuke uitjes in de omgeving uit te zoeken, minder boekingsstress en langer voorpret van uw vakantie! 

 

De prijzen voor 2020 zijn bekend en dit betekent dat er op dit moment nog vele vakantieaccommodaties vrij zijn. Door de ruime keuze in het aanbod kunt u op uw gemak via onze zoek & boek module verschillende vakantiewoningen met elkaar vergelijken. Op deze manier weet u zeker dat u een vakantiewoning boekt die precies aan uw wensen voldoet. Wilt u in een compleet vernieuwde accommdatie verblijven? Ook dit is mogelijk! Voor een overzicht van onze venieuwde accommodaties kunt u hier terecht.

 

Grootste gedeelte van het jaar geldig!

De vroegboekkorting is het grootste gedeelte van het jaar geldig! Dus ook tijdens de voorjaars/carnavalvakantie, Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, meivakantie, herfst- en kerstvakantie! Zeker tijdens deze populaire periodes moet u er snel bij zijn. Alleen de zomervakantie (3 juli tot 4 september) en de week van Oud & Nieuw (28 december tot 04 januari 2021) zijn uitgesloten. Bekijk hier alle voorwaarden van de actie.

 

Wilt u gebruik maken van onze vroegboekkorting? Vul dan bij uw boeking de actiecode BRM2020 in. 

Terug naar de nieuwsbrief >