15% korting
15% korting
dat wilt u toch niet mislopen?

Vroeg boeken
dat loont!

U wilt volgend jaar natuurlijk weer in uw favoriete accommodatie op het park verblijven. Waarom dan wachten? Op ons park is immers iedere accommodatie uniek dus weg = pech. En met onze vroegboekactie ontvangt u wellicht ook nog een geweldige korting van maar liefst 15% op de huurprijs. Maar dan moet u wel nu beslissen want de vroegboekactie loopt op z'n eind....  

De vroegboekactie loopt af...

Onze vaste gasten weten het precies; zodra de prijzen voor het nieuwe jaar bekend zijn, moet je er bij zijn. Zeker voor de vakantieperiodes. Want alle accommodaties op ons park zijn uniek dus als uw favoriete accommodatie voor uw neus wordt weggeboekt, is er niet een zelfde huis beschikbaar. Daarom is onze vroegboekactie ook altijd zo'n daverend succes! Want u heeft niet alleen eerste keus, maar met een beetje geluk ontvangt u ook nog 15% korting! 

 

Bent u nog niet eerder op ons park geweest of wilt u juist eens een ander huis boeken? Via onze zoek & boek module kunt u eenvoudig zowel op de plattegrond als op basis van kenmerken of interieurs die vakantiewoning vinden die precies aan uw wensen voldoet. Wilt u in een compleet vernieuwde accommdatie verblijven? Ook dit is mogelijk! Voor een overzicht van onze venieuwde accommodaties kunt u hier terecht.

 

Grootste gedeelte van het jaar geldig!

De vroegboekkorting is het grootste gedeelte van het jaar geldig! Dus ook tijdens de voorjaars/carnavalvakantie, Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, meivakantie, herfst- en kerstvakantie! Zeker tijdens deze populaire periodes moet u er snel bij zijn. Alleen de zomervakantie (3 juli tot 4 september) en de week van Oud & Nieuw (28 december tot 04 januari 2021) zijn uitgesloten. Bekijk hier alle voorwaarden van de actie.

 

Wilt u gebruik maken van onze vroegboekkorting? Vul dan bij uw boeking de actiecode BRM2020 in. 

Terug naar de nieuwsbrief >