Vakantie in
Vakantie in
winterse sferen

Goede voornemens!
Wintervakantie in Friesland

10% winterkorting wacht op u! Boek nu een vakantie met een aankomst vóór 5 april 2019 en geniet van een heerlijk verblijf in winterse sferen aan het IJsselmeer (bekijk hier de voorwaarden).

Met de actiecode: BRMWINTER krijgt u op alle deelnemende accommodaties 10% korting! Boek direct!

10% Winterkorting | Actiecode: BRMWINTER

Ontdek het park vanuit een bootje

Is één van uw goede voornemens voor dit jaar misschien vaker op vakantie? Wij helpen u daar graag mee. De winter aan het IJsselmeer is de tijd voor vakantiegangers en natuurliefhebbers.

Want in de winter heeft u het IJsselmeer en de natuur van Friesland bijna helemaal voor u alleen. Dus een uitgebreide winterwandeling langs ons strand of door één van de natuurgebieden behoort tot de mogelijkheden.

 

We helpen u graag bij uw vakantieplanning en bieden u 10% winterkorting! Speciaal voor u, hebben wij een serie comfortabele huizen, appartementen en villa's samengesteld waarop u 10% op de huurprijs kunt besparen met de actiecode: BRMWINTER. Gebruik nu de winterkorting!

Een geweldige tijd!

Het wordt vrij rustig en stil tussen medio januari en begin april. Gedurende deze tijd dalen de temperaturen en wachten we gespannen op bevroren kanalen en meren. Misschien kunnen we gaan schaatsen of zou er misschien dit jaar dan toch eindelijk weer een Elfstedentocht komen?

Ervaar deze geweldige tijd in Beach Resort Makkum.

 

Geniet en bespaar tot begin april!

Boek nu uw wintervakantie met een aankomst vóór 5 april 2019 en bespaar 10% op de huurprijs. Voer eenvoudig de actiecode: BRMWINTER online in of geef hem telefonisch aan ons door. Profiteer nu van 10% winterkorting!


 

Klik hier voor alle actievoorwaarden.

Iedere jaar weer opnieuw genieten.

Iedere jaar weer opnieuw genieten. Mooie huizen, heerlijke park, rust en goeie wandelomgeving. Een mogelijkheid om een week te kunnen fitnessen voor een mooie prijs. Iedere keer voelen we ons wederom welkom als we inchecken. Ieder jaar een andere accommodatie dus we hebben nog jaren te gaan :)

Familie van G., Gastenenquête, Februari 2018, 10P. Beachvilla Royaal