Kitesurfen
Kitesurfen
@Makkumbeach!

Makkumbeach
Top kite vakantie in Nederland

Kitesurfen is een populaire sport in Nederland die zich de afgelopen jaren sterk heeft ontwikkeld. Zo is het voor iedereen mogelijk om de sport te leren. Met een kitesurf vakantie kunt u de fijne kneepjes van de sport snel leren. Beach Resort Makkum is de perfecte locatie voor een kitesurf vakantie in Nederland omdat het water van het IJsselmeer tot ver uit de kust kniediep is. Daarnaast zijn er verschillende kitesurfscholen gevestigd aan het strand.

 

Leer kitesurfen tijdens uw vakantie in Makkum

Makkum is een ideale plaats om te leren kitesurfen omdat het water van het IJsselmeer tot ver uit de kust kniediep is. Kitesurfspot Makkum is opengesteld  van 1 oktober tot 1 mei.

Van 1 mei tot 1 oktober kunt u terecht op het nabij gelegen Kornwerderzand (10 km. verderop). 

Kitesurfen is een spectaculaire sport en makkelijk te leren. Maar omdat het ook gevaarlijk kan zijn, is het belangrijk om eerst lessen te nemen van een gecertificeerde kiteschool, voordat u alleen het water op gaat. Toch is de sport, door de jaren heen veel veiliger geworden dankzij de ontwikkeling van de uitrusting, aldus Marcus Schlüter, ervaren kitesurf instructeur en eigenaar van NorthWest Kiteboarding.

 

 

Vanuit het appartement uitzicht op de kitesurfers

De perfecte locatie voor een kitesurf vakantie. Maar ook superleuk om lekker vanuit je appartement aan het strand de capriolen van de kitesurfers te bewonderen. Echt spectaculair!

Vanaf het strand stap je zo op je board
Vanaf het strand
stap je zo op je board