Kitesurfen
Kitesurfen
@Makkumbeach!

Makkumbeach
Top kite vakantie in Nederland

Kitesurfen is een populaire sport in Nederland die zich de afgelopen jaren sterk heeft ontwikkeld. Zo is het voor iedereen mogelijk om de sport te leren. Met een kitesurf vakantie kunt u de fijne kneepjes van de sport snel leren. Beach Resort Makkum is de perfecte locatie voor een kitesurf vakantie in Nederland omdat het water van het IJsselmeer tot ver uit de kust kniediep is. Daarnaast zijn er verschillende kitesurfscholen gevestigd aan het strand.

 

Leer kitesurfen tijdens uw vakantie in Makkum

Leer kitesurfen tijdens uw vakantie in Makkum

Makkum is een ideale plaats om te leren kitesurfen omdat het water van het IJsselmeer tot ver uit de kust kniediep is. Kitesurfspot Makkum is opengesteld  van 1 oktober tot 1 mei.

Van 1 mei tot 1 oktober kunt u terecht op het nabij gelegen Kornwerderzand (10 km. verderop). 

 

Kitesurfen is een spectaculaire sport en makkelijk te leren. Maar omdat het ook gevaarlijk kan zijn, is het belangrijk om eerst lessen te nemen van een gecertificeerde kiteschool, voordat u alleen het water op gaat. Toch is de sport, door de jaren heen veel veiliger geworden dankzij de ontwikkeling van de uitrusting, aldus Marcus Schlüter, ervaren kitesurf instructeur en eigenaar van NorthWest Kiteboarding.

 

 

 

Kitesurfscholen Makkum 

Op het strand vindt u verschillende kitesurfscholen. Hier kunt u privéles krijgen of les in groepsverband.   

 

NorthWest Kiteboarding

NorthWest Kiteboarding is een professionele kitesurfschool in Makkum. Onder leiding van Marcus Schlüter geven verschillende instructeurs les aan beginners, gevorderden en aan groepen. NorthWest Kiteboarding verzorgt het gehele jaar door kitesurflessen aan particulieren, bedrijven en organisaties. Daarbij staat persoonlijke begeleiding, kwaliteit en veiligheid voorop.

 

Als gast van Beach Resort Makkum krijgt u, met uw gastenkortingspas, 10% korting op kitesurf lessen bij NorthWest Kiteboarding! 

 

Trasmolen 37
8754 GL Makkum

Tel: +31 (0)515 - 232066
E-mail: info@northwestkiteboarding.com
Website: www.northwestkiteboarding.com

 

Funsport Makkum

Verzorgt tijdens het surfseizoen zowel surf- als kitesurflessen waarbij persoonlijke begeleiding voorop staat. De lessen worden in dagdelen gegeven. Van privélessen tot groepsarrangementen. Ook hier krijgt u 10% korting met uw gastenkortingspas.


Skilbank 9-10
8754 HP Makkum

Tel: 0515 - 23 10 85
E-mail: les@funsportmakkum.nl 
Website: www.funsportmakkum.nl 

 

Surf N Sail Makkum

Verzorgt vanaf Pasen tot november dagelijks surf- en kitesurflessen waarbij geschoold wordt in kleine groepen onder begeleiding van een VDWS instucteur. Naast de beginnerslessen worden specifieke lessen gegeven aan gevorderden, herintreders, privélessen. Ook bij Surf N Sail krijgt u 10% korting met uw gastenkortingspas.


De Holle Poarte 8
8754 HC Makkum
Mob: 0031- 647 326 481
E-mail: info@surf-makkum.com
Website: www.surf-makkum.com

  

Vanuit het appartement uitzicht op de kitesurfers

De perfecte locatie voor een kitesurf vakantie. Maar ook superleuk om lekker vanuit je appartement aan het strand de capriolen van de kitesurfers te bewonderen. Echt spectaculair!

Vanaf het strand stap je zo op je board
Vanaf het strand
stap je zo op je board