Vier samen de kerst
Vier samen de kerst
Bij Beach Resort Makkum
Sluit het jaar af
Sluit het jaar af
bij Beach Resort Makkum!

Kerst en oud & nieuw!
Vier samen de feestdagen

Vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar! Tijdens de feestdagen gaat het natuurlijk om samen zijn en lekker eten en drinken. Bij Beach Resort Makkum kunt u heerlijk genieten van een welverdiende vakantie en is bij uitstek geschikt om uw kerstvakantie te vieren. Geniet van een heerlijke kerstvakantie direct aan het strand en IJsselmeer in één van onze vakantiewoningen of appartementen.

ZOEK EN BOEK UW IDEALE VAKANTIEVILLA AAN HET WATER

Alle vakantievilla's zijn uniek qua inrichting (kenmerken) en aankleding. U kunt kiezen voor een vakantievilla met een sauna, buiten jacuzzi, open haard of whirlpool. Elke vakantievilla is anders. Wilt u zeker weten dat uw vakantievilla over bepaalde kenmerken beschikt? Maak dan een voorkeursboeking en kies via Zoek & Boek zelf uw ideale vakantievilla aan het water. Een goed begin voor een zorgeloze kerstvakantie in Nederland en een goed begin van het nieuwe jaar!

 

 

Wat een heerlijk park

Wat een heerlijk park met fantastische accomodaties. De ligging is fantastisch aan het Ijsselmeer en voor de vissers is het zeer goed vertoeven. Zelfs de medewerker bij de vertrekcontrole had leuke tips voor het vissen en een eventueel volgende accomodatie. Alle medewerkers van het park zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.

heer Reedijk
Beschikbare accommodaties
Beschikbare
accommodaties
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.