fysiotherapie
Makkum

Iedereen heeft wel eens last van een pijntje of vervelend gevoel in de rug, nek of schouders. Dit gaat vaak vanzelf weer weg naar het nemen van voldoende rust. Echter zijn er ook veel mensen die dagelijks pijn ervaren en hier niet vanaf komen. In dit geval is het raadzaam om een fysiotherapeut te bezoeken om uw klachten te bespreken. Wij van Beach Resort Fysio & Fitness helpen u graag verder om van u lichamelijke klachten af te komen.

Fysiotherapie

Bijna drie miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Het kan daarbij gaan om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten. Het kunnen ook de lichamelijke gevolgen zijn van een verkeerde beweging, een ongeluk, ziekte of door ouder worden.

 

Beach Resort Fysio & Fitness beschikt over twee fysiotherapeuten en tevens over een eigen sportschool, alles onder één dak. Hierdoor kunnen wij u zeer gericht van uw klachten afhelpen. Naast het behandelen van de pijnbron, doormiddel van bijvoorbeeld massage of andere behandelmethoden zijn lichamelijke oefeningen zeer belangrijk.  

 

Wilt u uw lichamelijke klachten aanpakken? Stap dan gerust eens binnen voor meer informatie. U kunt ook zonder een verwijzing van de dokter een afspraak maken bij Beach Resort Fysio & Fitness.

Met de fysiotherapeut bent u snel weer in bewegi

De fysiotherapeut luistert naar de reden van uw komst en uw wensen tot verbetering. Hij kijkt samen met u naar uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met zijn adviezen en oefeningen zorgt hij ervoor dat u weer beter kunt bewegen. Zo haalt u uit het leven wat erin zit. Fysio & Fitness Beach Resort biedt meerdere behandel methoden aan, naast ‘gewone’ fysiotherapie is er sport fysiotherapie, dry needling, maar ook beweeg groepen voor astma en COPD waar er behandelingen gecombineerd worden met een trainingsprogramma.


Wel of geen vergoeding?

Fysiotherapie wordt beperkt vergoed vanuit de basisverzekering. Heel veel Nederlanders hebben dan ook een aanvullend pakket voor fysiotherapie. Er zijn ook mensen die de kosten voor fysiotherapie zelf betalen. Vraagt u zich af wat er verzekerd is vanuit de basisverzekering en wanneer het verstandig is te kiezen voor een aanvullende verzekering? Wij adviseren u graag.

 

Afspraak maken

Heeft u vragen? Loop gerust eens binnen. U kunt ons ook tijdens de openingstijden telefonische bereiken of door ons contactformulier in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. 

Verschillende behandelmethoden

Onze therapeuten zijn breed opgeleid en ervaren in hun vak. Zij kunnen u helpen met o.a. (Sport) Blessures, nek- schouder- en rugklachten en overige spierklachten. Naast het losmaken van het lichaam door bijvoorbeeld massage geven wij ook Dry Needling therapie of Medical Taping.

Team Fysio & Fitness