Stuur uw foto in
Stuur uw foto in
en maak kans op een gratis weekendje weg

Fotowedstrijd 2017
Beach Resort Makkum

Er is niets leukers dan uw vakantiefoto's terug te zien. Vaak zijn het net die spontane gemaakte foto's die voor mooie herinneren zorgen. Heeft u een leuke vakantiefoto gemaakt tijdens u verblijf bij Beach Resort Makkum? Stuur deze dan in en maak kans op leuke prijzen. De hoofdprijs is een weekendje weg in een van onze vakantievilla's!  

Deelnemen is heel eenvoudig!

Deelnemen is heel eenvoudig!

Het maakt niet uit of uw foto is gemaakt in de zomer, winter of in een ander jaargetijde. Zolang deze maar laat zien dat het om een vakantiefoto gaat, die u tijdens uw verblijf bij Beach Resort Makkum heeft gemaakt.

 

U kunt uw foto's via e-mail nieuwsbrief@makkumbeach.nl of via Facebook en Instagram inzenden met als hashtag: #BRMFW17

 

 

U kunt deelnemen tot 30 september 2017, 23:59 uur.

Winnen, winnen, winnen!

Winnen, winnen, winnen!

Van de ingezonden foto's maken wij een top 4 selectie per categorie. Deze selectie plaatsen wij wekelijks op Facebook, waarbij wij bezoekers vragen om op hun favoriete foto (per categorie) te stemmen. U kunt maximaal 3 foto's per categorie inzenden.

Prijs per categorie
De vijf categoriewinnaars ontvangen een Beach Resort Makkum Goodiebag!  

De hoofdprijs is een gratis weekend weg

De hoofdprijs is een gratis weekend weg

Alle ingezonden foto's maken kans op een fantastische hoofdprijs!  Het team van Beach Resort Makkum bepaald op basis van alle foto's de winnaar. Degene met de winnende foto wint een gratis weekend weg in een Beachvilla XL of Beachvilla Royaal. Deze hoofdprijs wordt eind oktober uitgereikt.

* Bekijk hier de voorwaarden voor deelname.

Nog deelnemen? Boek hier uw zomervakantie
Nog deelnemen?
Boek hier uw zomervakantie