Spinning

Een Spinning les is een 50 minuten durende rit. Er wordt gefietst op een stationaire fiets die voorzien is van een weerstandsknop. De instructeur begeleidt de deelnemers, ondersteund door het ritme van de muziek. Spinning is een combinatie van een lichamelijk en een mentaal component. Tijdens de training worden er in verschillende houdingen gefietst, waarbij ook gevarieerd wordt met snelheid, weerstand en intensiteit. Er worden verschillende types terrein nagebootst: vlakke weg, heuvels en hoge bergen. De lessen worden opgebouwd met een goede warming-up en afgesloten met een cooling-down.

 

Voor wie is Spinning?
Spinning is een trainingsvorm voor iedereen. Of je nu jong of oud bent, getraind of ongetraind, het maakt niets uit. De training is in groepsverband, maar iedereen bepaalt zijn of haar eigen trainingsintensiteit.

 

Wekelijks worden er 2 spinning classes gegeven bij Fysio & Fitness Beach Resort. Omdat de classes in groepsverband worden gegeven gaat dit per inschrijving. Neem gerust contact met ons op om te informeren of wij u kunnen indelen in een groep. Bij genoeg animo zullen wij een nieuwe groep samenstellen.