Het team van
Het team van
Beach Resort Fysio & Fitness

Het Team
Beach Resort Fysio & Fitness

De fysiotherapeuten en sportinstructeurs van Beach Resort Fysio & Fitness staan klaar
om u te begeleiden in het bereiken van uw fysieke doelen op het gebied van gezondheid en wellness. 

Even voorstellen

 

Sportinstructeur Tom

Hallo, mijn naam is Tom Botermans en ik ben sinds 2011 werkzaam in het fitnesscentrum. Na mijn opleiding als sportinstructeur heb ik meerdere diploma’s behaald met betrekking op fitness, groepslessen en voeding. Eén van mijn specialiteiten is het schrijven van afslankprogramma’s op maat. Naast het begeleiden van klanten met hun persoonlijke doelen geef ik spinninglessen en bootcamps in de zomer. Graag verwelkom ik u bij Beach Resort Fysio & Fitness. 

 

 

 

 

Fysiotherapeut Anette

Mijn naam is Anette Meina. In 1993 studeerde ik af aan de Academie voor Fysiotherapie in Groningen. Gelijk gestart met werken als fysiotherapeute in verschillende particuliere praktijken in zowel binnen als buitenland. In 1994 ben ik in Friesland terecht gekomen en heb tot 2010 gewerkt in Harlingen bij een grote praktijk. Daarna heb ik de stap gezet naar Makkum en ben sindsdien bij Beach Resort Fysio & Fitness werkzaam. Ik houd mij binnen de praktijk naast algemene fysiotherapie ook bezig met revalidatie na een orthopedische operatie, COPD, Medical Taping, Dry needling en Pilates. Onze locatie heeft ook zitting in het gezondheidscentrum en zo nodig komen we bij de mensen thuis.

 

 

 

 

 

Fysiotherapeut Erwin

Mijn naam is Erwin Huitinga. Geboren en opgegroeid in Sneek, maar sinds enkele jaren woonachtig in het mooie dorpje Willemsoord. In 2012 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en daarna ben ik direct aan de slag gegaan in Makkum. Sindsdien heb ik mijzelf verder gecertificeerd in het kunnen toepassen van medical taping en dry neelding. Ik geef behandelingen bij Beach Resort Fysio & Fitness en op de locatie het Sûnhûs te Makkum.