Welche Kategorie ist

5 categorieën
Aan welke categorie doet u mee

Nieuw dit is jaar zijn de vijf foto categorieën. Als u mee wilt doen aan meerdere categorieën kan dat natuurlijk ook. Dit betekend dat u vijf keer meer kans maakt op een prijs! Aan het einde van de fotowedstrijd worden 5 categoriewinnaars bekend gemaakt, deze winnen een "Beach Resort Makkum-Goodiebag". Naast deze leuke prijs maakt iedereen die meedoet aan de fotowedstrijd kans op de hoofdprijs!

Bij uw vakantiehuis

Bij uw vakantiehuis

Samen met de hele familie een leuk spelletje aan het spelen, lekker barbecueën met het hele gezin of lekker aan het zonnen op uw terras? Alle activiteiten die u in/bij uw accommodatie kun doen valt in deze categorie.

 

Kinderen en familie

Kinderen en familie

Bezoekt u ons met uw kinderen of gehele familie en heeft u leuke, grappige of schattige foto's? Dan is dit voor u de juiste categorie!

Huisdier mee op vakantie?

Huisdier mee op vakantie?

Huisdieren zijn ook welkom bij Beach Resort Makkum. Heeft u een leuke foto gemaakt samen met uw huisdier? Of met de vele dieren die op het park van Beach Resort Makkum wonen (konijnen, vogels of vissen)? Deel uw leukste foto's met ons!

Sport en Spel

Sport en Spel

Bent u tijdens uw vakantie het liefst actief bezig en heeft u mooie foto's gemaakt tijdens het surfen, tennissen, volleyballen, een mooie fietstocht of een prachtige wandeling door natuur? Dan kunt u meedoen met de categorie sport en spel!

 

Rondom het water

Rondom het water

Lekker op het strand aan het relaxen, het park verkennen met een van onze elektroboten of heerlijk ontspannen aan het vissen bij de waterkant? Alles wat u op en rondom het water kunt doen past in deze categorie.

zin in vakantie?
zin in vakantie?